Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

HK Living: Το παραδοσιακό υπόσχεται το μέλλον

Όλοι μιλούν τελευταία για το Σκανδιναβικό design, αλλά όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω ποντάρουν στη διαχρονική αισθητική του Ολλανδικού design. Άξιος εκπρόσωπος αυτού είναι η HK Living, συλλογές της οποίας έρχονται στην Ελλάδα από την SET SA. Ένα διάσημο σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο brand που εξειδικεύεται σε προϊόντα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου διακόσμησης όπως έπιπλα, υφάσματα, κεραμικά, είδη φωτισμού και άλλα αξεσουάρ σπιτιού. Η αισθητική, αλλά και η χρησιμότητα τους αποτελούν αποτέλεσμα της απόλυτης συνύπαρξης δημιουργικού μυαλού και καινοτομίας, αλλά και επιστημονικής έρευνας.

Αυγοθήκες 70s
Κεραμικά ποτηράκια.

Πίσω από τις συλλογές της Εταιρείας υπάρχει μια φιλοσοφία. Οι άνθρωποι που τις επιμελούνται επιθυμούν προϊόντα που να είναι εμπνευσμένα από τις αληθινές ανάγκες ενός σπιτιού και τη γνώση που προκύπτει από την παράδοση, αλλά μια αίσθηση μοντέρνας αίσθησης.

Φωτιστικό οροφής Terra.
Καναπές ρετρό τριθέσιος, Velvet Curduroy Aged Cold.

Με άλλα λόγια, οι δημιουργίες της Εταιρείας απευθύνονται σε όσους αγαπούν την παράδοση, την retro αισθητική με ένα ξεκάθαρο σύγχρονο twist που κάνει ένα έπιπλο, ένα διακοσμητικό ή οποιαδήποτε άλλο προϊόν να δηλώνει παρόν στη σύγχρονη πραγματικότητα του design. Αυτό είναι το δυνατό μυστικό της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας της HK Living.

Τραπεζάκι σαλονιού webbing σε φυσικό χρώμα, φτιαγμένο από rattan και από ξύλο sungkai.
Συλλογή Kyoto.



Σε ποιους απευθύνονται; Σε όσους βρίσκουν συναρπαστικό να συνυπάρχουν σε ένα χώρο η νοσταλγία με την καινοτομία, η αίσθηση του παραδοσιακού με την υπόσχεση του μέλλοντος.

Καναπές εξωτερικού χώρου
Ομπρέλες εξωτερικού χώρου με ξύλινη βάση.
Πίνακας by Artist Marcell.
Πορσελάνινος δίσκος σερβιρίσματος από τη σειρά Jungle.


Αυτή τη στιγμή οι συλλογές της HK Living φτάνουν σε 70 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, οι HK Living συλλογές είναι διαθέσιμες μέσω της εταιρία SET SA και μπορείτε να τις αποκτήσετε ή να ενημερωθείτε για τις νέες προσθήκες, αλλά για τις παλιότερες συλλογές στο https://set.gr/hk-living.

Reset Password