Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Το εντυπωσιακό ψηφιακό showroom της Anesis αλλάζει τα δεδομένα

Η εποχή δημιουργεί νέες ανάγκες. Tα μεγάλα brands και οι εταιρίες που σέβονται τον εαυτό τους, αλλά και τους συνεργάτες τους είναι υποχρεωμένες να τις αφουγκράζονται, να τις λαμβάνουν υπόψη τους. Κάνουν λοιπόν ό, τι χρειάζεται ώστε όχι μόνο να δημιουργούν νέα προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις. Αλλά και υπηρεσίες που να καλυτερεύουν την ποιότητα της σχέσης μεταξύ εταιρίας, κοινού και συνεργατών. Στο πλαίσιο αυτού, η Anesis πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά στον χώρο του επίπλου.

Anesis

Πώς; Με το νέο ψηφιακό showroom που δίνει την δυνατότητα, όπου και αν βρίσκεστε, να μπορείτε να βλέπετε τα προϊόντα της εταιρίας μέσα από το νέο εκθεσιακό χώρο της Anesis.

Anesis

Με μερικά μόνο κλικ και από όπου και αν είστε μπορείτε να δείτε τα χειροποίητα προϊόντα επίπλου σε , καθίσματα , καρέκλες , τραπέζια  Αnesis όπως και προϊόντα της σειράς  Emmos, που αφορούν προτάσεις αποκλειστικά για HORECA εξοπλισμό.

Η περιήγηση στο showroom είναι πραγματικά πανεύκολη και εντυπωσιακά ρεαλιστική. Θα έχετε την αίσθηση ότι πραγματικά έχετε επισκεφτεί ένα σύγχρονο showroom. Μπορείτε να περιηγηθείτε, να σταματήσετε σε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να μάθετε πληροφορίες για αυτά όπως διαστάσεις, υλικά, υφάσματα κ.α.

Το νέο αυτό εργαλείο της Anesis αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως η Anesis θέλει να πρωτοπορεί τόσο στο σχεδιασμό. Όσο και στη σχέση που θέλει να οικοδομήσει με το καταναλωτικό κοινό. Αλλά και τους συνεργάτες της παρέχοντας σε αυτούς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καθόλη τη διάρκεια της παραγωγής ενός προϊόντος.

Περιηγηθείτε στο showroom της Anesis εδώ.

Reset Password