Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Metridis Philosophy: Μια ολόκληρη ιστορία στο interior design

Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του interior design είναι η αισθητική. Και σε αυτή την ερώτηση έχουν απαντήσει προ πολλού οι άνθρωποι της Metridis Philosophy.

Project CFW

 

Ύφασμα Kirkby Design Burst 4894

Η οικογένεια Μετρίδη μετρά σχεδόν 100 χρόνια στη βιομηχανία του interior design. Παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο να πραγματοποιούμε τα όνειρα που έχουμε για το σπίτι ή τους αγαπημένους μας χώρους σε προσωπικά, συλλογικά ή επαγγελματικά projects. Στους καταλόγους της εταιρίας θα βρείτε μοναδικές προτάσεις, αρχιτεκτονικές λύσεις και ιδέες για κάθε σημείο του σπιτιού.

Τα υφάσματα της εταιρίας METRIDIS Philosophy σκοπό έχουν να πουν καλύτερα την ιστορία του κάθε χώρου. Ντύνουν έπιπλα, ομορφαίνουν παράθυρα και πόρτες ως κουρτίνες. Kαταφέρνουν σε συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, εργοστάσια διεθνούς φήμης και με δημιουργούς που παραμένουν συνεχώς ενημερωμένοι για τις τάσεις της κάθε εποχής.

 

Mωσαϊκό ρητίνης Batik Mosaic.

Επίσης, η εταιρία METRIDIS Philosophy εισάγει, κατασκευάζει και εμπορεύεται έπιπλα, κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρίες τοίχου, χαλιά, φωτιστικά, αρχιτεκτονικά υλικά από το 1927  μέχρι σήμερα. Ενώ παράλληλα υπογράφει μερικά από τα καλύτερα interior design projects της χώρας.
Συγκεκριμένα, στους καταλόγους θα βρείτε υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας. Τα οποία και γίνονται κύριος καμβάς για να υλοποιήσετε ακόμα και το πιο απαιτητικό project.

 

Ταπετσαρία τοίχου Iroko 11

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν επίσης οι άνθρωποι της εταιρίας-ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής- στις ταπετσαρίες τοίχου. Τις αντιμετωπίζουν σαν έργα τέχνης επιλέγοντας να συνεργαστούν με σπουδαίους οίκους του εξωτερικού. Χρησιμοποιούν τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και υλικά υψηλής ποιότητας.

Ειδικότερα, σας δίνουν την ευκαιρία συζητώντας μαζί τους να δημιουργήσετε από κοινό τη δική σας ταπετσαρία. Φυσικά με βάση το δικό σας πολύ προσωπικό γούστο και στυλ.

 

Ύφασμα Alcadara Master a648 Infanta Blue

Αρχικά, ένα από τα προϊόντα που έχει βρει ιδιαίτερη ανταπόκριση, είναι το πάνελ μωσαϊκού ρητίνης του brand Batik Mosaic. Μια πρωτοποριακή μέθοδος διακόσμησης που συνδυάζει την παράδοση και την τεχνολογία. Πρόκειται για μια κατασκευή και ένα υλικό πολύ λεπτό, ελαφρύ και πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν πάνω από οποιοδήποτε υπόστρωμα χωρίς το από κάτω υλικό να χρειάζεται να αφαιρεθεί. Μεταμορφώνει τοίχους, οροφές, έπιπλα, παράθυρα, ξύλινα πάνελ. Ακόμη τοποθετείται πάνω από πλακίδια χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν. Τέλος, μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο. Βέβαια και σε πιο υγρά σημεία… όπως στο εσωτερικό μιας πισίνας.

 

Ταπετσαρία METRIDIS Philosophy

Από το κατάλογο της εταιρίας METRIDIS Philosophy επίσης την προσοχή θα σας τραβήξουν οι «πράσινοι τοίχοι» πρόκειται για τις ταπετσαρίες λειχήνας του brand Benetti. Τι είναι αυτό; Πρόκειται για 100% φυσικές πράσινες δημιουργίες μηδενικής συντήρησης για να προσθέσετε μια μοναδική και κομψή και κυρίως πράσινη πινελιά σε κάθε εσωτερικό χώρο. Η επιλογή ενός τέτοιου υλικού μπορεί να μεταμορφώσει μεγάλες αχανείς επιφάνειες και τοίχους. Για παράδειγμα να δώσει ένταση σε λογότυπα, ή σε μια οροφή, να κάνει ένα φουαγιέ ξεχωριστό ή να δώσει μια ζωηρή αίσθηση σε επαγγελματικούς χώρους.

 

Πράσινος Τοίχος Λειχήνας

 

Λεπτομέρειες από Τοίχο Λειχήνας

Με άλλα λόγια, οποιοδήποτε υλικό και να επιλέξετε να φέρετε στον χώρο σας, όποια αισθητική και αν οραματιστείτε, οι ταπετσαρίες, τα υφάσματα, τα πάνελ του METRIDIS Philosophy θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε το όραμα σας.

Reset Password