Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Εντυπωσιακά projects υψηλής αισθητικής και ειδικών απαιτήσεων

Οι εταιρίες και επαγγελματίες μέλη του CFW.gr έχουν υπογράψει μερικά από τα πιο υψηλού επιπέδου projects στην Ελλάδα αποδεικνύοντας ότι αν μοιραστούμε μαζί τους το όραμα μας, μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα. Πώς;

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές και φυσικά ενημερωμένο ανθρώπινο δυναμικό και καταξιωμένους επαγγελματίες. Αυτοί οι λόγοι υλοποιούν έργα υψηλής αρχιτεκτονικής, interior και exterior design αναλαμβάνοντας έργα πολύ ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Η εταιρεία The Fabulous Group τοποθέτησε στην τράπεζα Bank VTB 24 βινυλικό δάπεδο στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναλαμβάνουν μεγάλα και δύσκολα concept προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά από την αρχική μελέτη, το branding, την υλοποίηση και μέχρι και την τελική παράδοση του έργου.

Επίπλωση  ξενοδοχείου

Χανιά by Proteas,Επίπλωση Ξενοδοχείου
Marbella Elix, Πέρδικα Θεσπρωτία by ASTIR SA. Επίπλωση Ξενοδοχείου

Σύμφωνα με τα παραπάνω, προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες κατασκευής σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε έργου στοχεύοντας να παραδίδουν έργα που δεν έχουν μόνο ανέσεις, αλλά και projects που να μπορούν να συνδυάζουν την αξιοπιστία, την ποιότητα, τη λειτουργικότητα, αλλά να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Ηotel Thetis Boutique Apartments by casa due, Επίπλωση Ξενοδοχείου

Επίπλωση Restaurant

Στην πλατφόρμα cfw.gr-τη μεγαλύτερη πλατφόρμα υπηρεσιών και ειδικοτήτων αρχιτεκτονικής, interior και exterior design στην Ελλάδα. Λοιπόν θα βρείτε εταιρίες που μπορούν μεγαλουργήσουν σε τουριστικά ακίνητα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Να δημιουργήσουν επαγγελματικούς χώρους έχοντας πάντα στην εξίσωση του τελικού αποτελέσματος ο χώρος να εμπνέει τους εργαζόμενους. Επίσης, έχουν την κατάρτιση να επιμελούνται και να συμμετέχουν στην ανακαίνιση νεοκλασικών κτηρίων project με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσειςζ. Ακόμη φυσικά μπορούν να δεσμευτούν ότι θα παραδώσουν την οικία των ονείρων ακόμα και του πιο απαιτητικού ιδιοκτήτη.

Επίπλωση του restaurant café ZIBA ALL DAY CUIZINE by MEXIL
Τοποθέτηση πουφ εξωτερικού χώρου σε  Ξενοδοχείο στην Σαντορίνη by Poufomania
Επίπλωση του  Hotel Pera Perou Luxury Villas by SET S.A

Οι εταιρίες μέλη του cfw.gr επίσης ξέρουν να εξελίσσονται και να εκπαιδεύονται σε όλες τις νέες τεχνικές υψηλής τεχνολογίας, δημιουργώντας παράλληλα νέες καινοτόμες ιδέες. Δεν εφησυχάζουν ποτέ ώστε να διατηρούν πάντα υψηλό το επίπεδο της τεχνογνωσίας τους, ώστε να μπορούν να εγγυηθούν σωστή λειτουργία, μέγιστη αποδοτικότητα και ύψιστη ποιότητα.

Τοποθέτηση ξύλινου πατώματος doussie  σε Κατοικία by Dipo

Όλα αυτά με ιδιαίτερη προσοχή στο να μένουν πιστοί στα χρονοδιαγράμματα και τα deadlines, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι σημαντικός για την αλυσίδα της παραγωγής.

Κατασκευή επίπλων

 Hotel Villa Αρτεμης & Απόλλων by Massif Furniture, Κατασκευή επίπλων
Καφέ μπαρ Αγορά στη Σκύρο by Anesis, Kατασκευή ξύλινων καρεκλών
The Saint Hotel, Οία by kalogridis, Kατασκευή ξύλινων κουφωμάτων
Νεοκλασσικό Κτίριο by Kalogridis, Kατασκευή ξύλινων κουφωμάτων
Hotel Canaves Epitome , Σαντορίνη by Vestal, Kατασκευή επίπλων και ξύλινων κατασκευών

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ότι τα αποτελέσματα που φέρουν την υπογραφή τους είναι η απόδειξη ότι μπορούν να επιτύχουν αξιόπιστες ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ μεταξύ κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων, μηχανικών, διακοσμητών, σχεδιαστών, προμηθευτών υλικών αλλά και όλων των ειδικοτήτων που συμμετέχουν στη συνολική διαδικασία της παραγωγής ενός έργου.

Για όλα τα παραπάνω, τα μέλη του cfw.gr εμπνέουν εμπιστοσύνη σε μεγάλους επενδυτές, γι’ αυτό το λόγο μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και εσείς.

Δείτε τα πιο σημαντικά projects των μελών μας εδώ.

Reset Password