Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η 60η έκδοση του Salone del Mobile Milano αναβάλλεται για…καλοκαίρι

Μόλις ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθεί τελικά η σημαντικότερη έκθεση design στον κόσμο. Ο λόγος για την 60η έκδοση του Salone del Mobile Milano, η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου 2022.

Οι διοργανωτές θέλοντας να είναι σίγουροι για μια άρτια και ποιοτική διοργάνωση επέλεξαν να μεταθέσουν αργότερα μέσα στο χρόνο την επετειακή 60η έκδοση της Salone del Mobile Milano.

Η Maria Porro, Πρόεδρος της Εταιρείας δήλωσε τα εξής: «Η απόφαση να αναβληθεί η εκδήλωση θα επιτρέψει στους εκθέτες. Τους επισκέπτες, τους δημοσιογράφους και ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα επίπλωσης και σχεδιασμού να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια εκδήλωση που υπόσχεται να μας συστήσει με νέες αφίξεις. Νέα trends, ταλαντούχους δημιουργούς και όλα πάντα με απόλυτη ασφάλεια. Εκτός από τον εορτασμό μιας μεγάλης επετείου. Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στο θέμα της βιωσιμότητας. Αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε αυτόν τον τομέα από δημιουργούς σχεδιαστές και εταιρείες τα τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια που έχει υποστηρίξει η Salone.

Επίσης, η μεταφορά της εκδήλωσης για τον Ιούνιο θα εξασφαλίσει μια ισχυρή παρουσία ξένων εκθετών και επαγγελματιών. Κάτι που ήταν πάντα ένα από τα δυνατά σημεία της Salone, και θα δώσει επίσης χρόνο στις εταιρείες. Που συμμετέχουν να προγραμματίσουν την παρουσία τους στην έκθεση όσο το δυνατόν πληρέστερα.
Αυτό που είναι σίγουρο λοιπόν, είναι η Salone θα πραγματοποιηθεί και θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική συναρπαστική εμπειρία. Όλοι λαχταρούμε πραγματικά για ένα Salone», κατέληξε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Salone del Mobile.Milano 2022: www.salonemilano.it/en

Reset Password