Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τα Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού είναι οι πρωταγωνιστές

Νομίζουμε ότι επειδή είναι μικρά δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Λάθος. Τα Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού δεν είναι μόνο ένα απλώς χρηστικό έπιπλο για ένα καθιστικό, ένα σαλόνι, έναν επαγγελματικό χώρο. Αποτελεί ένα απαραίτητο κομμάτι που ολοκληρώνει το στυλ, την ιδέα, το concept σε ένα περιβάλλον. Για αυτό υπάρχουν τόσες επιλογές όσον αφορά τα στυλ, τα μεγέθη, τα ύφη, τα υλικά, τα σχήματα και τα χρώματα. Κανείς επίσης δεν μπορεί να τους απαγορεύσει να είναι αυτά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σε ένα δωμάτιο ή σε ένα χώρο. Γύρω από αυτά μπορεί να στηθεί ένα ολόκληρο περιβάλλον με συγκεκριμένη ατμόσφαιρα και ποιότητα.

Τα Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού  βρίσκουμε παντού: σε σαλόνια, καθιστικά, στις κρεβατοκάμαρες, σε lobby ξενοδοχείων, σε επαγγελματικούς χώρους, σε χώρους υποδοχής, ή βοηθητικά τραπεζάκια για κάθε είδους χρήση.

Εκεί όμως που αποκλείεται να μην το συναντήσει κανείς είναι στο σαλόνι. Ποιος μπορεί να φανταστεί έναν καναπέ χωρίς ένα ή δυο τραπεζάκια; Ποιος μπορεί να φανταστεί ένα καθιστικό χωρίς να μην μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του ένα ποτήρι κρασί, τον καφέ ή ένα βιβλίο; Ένα Βοηθητικο τραπεζάκι   είναι αυτό που ολοκληρώνει τη χρήση των υπόλοιπων επίπλων. Κάνει δυνατή την άνεση, τη φιλοξενία. Ολοκληρώνει την εμπειρία.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι εταιρίες έχουν πειραματιστεί μαζί τους τόσο πολύ. Για αυτό, άλλωστε και οι επιλογές είναι τόσες πολλές. Βρίσκονται διαθέσιμα στην αγορά από κάθε είδους ξύλο, με γυάλινες επιφάνειες, από μάρμαρο ή το εφέ του, κολονιακού στυλ, με industrial χαρακτήρα, κλασικό, minimal αλλά και ιαπωνικού design. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας concept, στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Όποια και να είναι αυτή, θα υπάρχει ένα Βοηθητικό τραπεζάκι που θα μπορεί να σας ταιριάζει.

Τραπεζάκια σαλονιού (coffee table)

coffee table
Βοηθητικά τραπεζάκια από μασίφ ξύλο δρυός και μέταλλο της εταιρίας Astrakis.
coffee table
Κατασκευή από μασίφ ξύλο, Hexagon της εταιρίας Massif Furniture.
coffee table
Βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού PLEX, Verfolab
Project CFW
Βοηθητικό τραπεζάκι ρίζα teak ακατέργαστη, Astir sa
coffee table
Τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη επιφάνεια, Asteraki, Lattas.
Project CFW
Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού, Masif Pine Wood, Sala Tsanis.
Project CFW
Με ρόδες Wheels, Massif Furniture
Project CFW
Με κλασικές γραμμές COFT 15, Manolopoulos
Project CFW
Βοηθητικό τραπεζάκι με αποθηκευτικούς χώρους και 70s αναφορές, DELPHI, Proteas.
Project CFW
Τραπεζάκια σαλονιού Crown, Taggeddecode

Μάθετε περισσότερα για τα Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού στο cfw.gr

Reset Password