Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τα πτυσσόμενα  έπιπλα της xDesign κάνουν τα σπίτια μας πιο έξυπνα

Τα πτυσσόμενα έπιπλα   της xDesign  είναι πολυμορφικά έπιπλα που μπορεί να λειτουργούν το πρωί ως πολυθρόνες ή καναπέδες και το βράδυ να ανοίγουν και να γίνονται πτυσσόμενα κρεβάτια , πολυθρόνα  κρεβάτι , καναπές κρεβάτι : Οι ειδικοί, όσοι γνωρίζουν και όσοι φροντίζουν να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις στο χώρο του επίπλου. , το ξέρουν ήδη. Γνωρίζουν ότι μια από μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία του επίπλου είναι τα  πτυσσόμενα   έπιπλα ( έξυπνα έπιπλα ) . Τι είναι τα έξυπνα έπιπλα; Τι θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει ως τέτοια; Έπιπλα που είναι πολυχρηστικά, που δεν μπορούν να είναι παραπάνω από ένα έπιπλο, που δεν μπορούν να μεταμορφωθούν, να αλλάξουν εύκολα προσωπικότητα και χρήσεις. Να είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους, να κάνουν τους χώρους μας και τα δωμάτια μας να μοιάζουν και κυρίως να είναι άνετα, αλλά παράλληλα να έχουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες.
Άλλωστε, κάπως έτσι θα είναι το μέλλον των σπιτιών μας. Σπίτια που οι τοίχοι θα ανοιγοκλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού, έπιπλα που εξαφανίζονται μαγικά, χώροι που μεγαλώνουν στα ξαφνικά, κρεβατοκάμαρες που μετατρέπονται σε τραπεζαρίες πανεύκολα.

Καναπές Κρεβάτι KIRKI WOOD

Έπιπλα από το μέλλον

Τέτοια έπιπλα θέλουν να δημιουργούν οι άνθρωποι της εταιρίας xDesign και τα καταφέρνουν. Στις συλλογές τους πρωταγωνιστούν πτυσσόμενα έπιπλα, καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, πολυθρόνες που γίνονται κρεβάτια, κρεβάτια με συρόμενους μηχανισμούς και κρεβάτια που εξαφανίζονται στους τοίχους….σχεδόν μαγικά.

Πτυσσόμενο Κρεβάτι τοίχου με καναπέ.

Καινοτομία και δημιουργικότητα
Για αυτό, στόχος των δημιουργών της xDesign είναι να επανεξετάσουν και να βρουν πάλι από την αρχή τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι στους πολύ προσωπικούς τους χώρους. Για αυτό μας προτείνουν πολυλειτουργικές λύσεις. Λύσεις που να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπαρκο το πολύτιμο χώρο μας. Ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ακόμα και το τελευταίο εκατοστό.
Αυτή η ανάγκη και αυτή η προτεραιότητα, οδηγεί την εταιρία στην καινοτομία και την δημιουργικότητα. Πώς το πετυχαίνουν; Συνδέοντας την τεχνολογία, την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό. Καταφέρνουν να δίνουν λύσεις μεταμορφώνοντας ένα οικιακό, αλλά και ένα ξενοδοχειακό χώρο.

Τετραθέσιος καναπές Marocco που μετατρέπεται σε δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι με τη βοήθεια του ενσωματωμένου τροχήλατου κρεβατιού.

Έτσι, τα έπιπλα σχεδιάζονται ώστε να δημιουργούν την αίσθηση της ροής και της κίνησης στο σπίτι, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για όλους. Για αυτό, οι τοίχοι κινούνται, τα κρεβάτια αιωρούνται και γλιστρούν μέσα και έξω από την κεντρική σκηνή. Τα σχέδιά τους συνδυάζουν συνήθως λειτουργίες, που μεταμορφώνουν το σαλόνι σε υπνοδωμάτιο σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, απλά σύροντας έναν μηχανισμό η πατώντας ένα κουμπί.


Τι άλλο χρειάζεται να ξέρετε για την xDesign; Ότι η παραγωγή της εταιρίας είναι καθετοποιημένη. Η διαδικασία ξεκινά με τον σχεδιασμό, ακολουθούν η παραγωγή των μηχανισμών, τα ξύλινα μέρη. Για να καταλήξει στην ταπετσαρία μέσα σε ένα υπερσύγχρονο βιομηχανικό περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα για την xDesign στο CFW.GR

Reset Password