Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Δωρεάν webinar για το μέλλον της αγοράς επίπλου

Δείτε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε το webinar World Furniture Outlook Seminar από τους ερευνητές του Κέντρου Βιομηχανικών Σπουδών στις 30/11. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά του επίπλου.

To World Furniture Outlook Seminar διοργανώνεται από το Κέντρο Βιομηχανικών Σπουδών (CSIL) με έδρα την Ιταλία. Οι ερευνητές του θα παρουσιάσουν στοιχεία που θα αφορούν τόσο την αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και τις αγορές χωρών που στην πραγματικότητα κρατούν τα ηνία στον τομέα των επίπλων, της κουζίνας, του εξοπλισμού γραφείων, αλλά και τα έπιπλα και τα είδη ύπνου.

Jarek Ceborski/unsplash

Φυσικά, στο κέντρο των ομιλιών θα υπάρχουν όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας. Αλλαγές που έχουν επηρεάσει όλα τα στάδια της παραγωγής επίπλων και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν τα νέα δεδομένα από την πλευρά της παραγωγής. Τη στιγμή που ο κλάδος έχει να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα εφοδιασμού, αλλά και τις ασυνήθιστες διακυμάνσεις των τιμών που προκύπτουν.

Ενώ, επίσης θα αναλυθούν και τα δεδομένα υπό το πρίσμα της ζήτησης, μιας και η παρατεταμένη περίοδος στο σπίτι λόγω καραντίνας έχει επηρεάσει τις προτεραιότητες των καταναλωτών και τις ανάγκες τους. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για καταναλωτές που αναζητούν πλέον ευέλικτα, πολυλειτουργικά και άνετα έπιπλα. Σύμφωνα, λοιπόν με όλα αυτά οι εταιρίες ανταγωνίζονται, διαμορφώνουν ή αναδιαμορφώνουν νέες στρατηγικές ανάπτυξης.

Για αυτό το λόγο, οι διοργανωτές του σεμιναρίου παρακολουθούν και μελετούν συνεχώς αυτά τα θέματα και είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν με όλους τα αποτελέσματα της ερευνητικής τους δραστηριότητας με εμπειρογνώμονες του κλάδου με σκοπό όλοι μαζί να αναπτύξουμε μια νέα μελλοντική προσέγγιση που θα αποδειχτεί βοηθητική για όλους.

Το webinar θα λάβει χώρα στις 30/11 (ώρα 3.00 – 4.00 μ.μ. CET) και η παρακολούθηση του είναι δωρεάν.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ:

Reset Password