Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

POOFOMANIA: Από το 1989, επαναπροσδιορίζουμε την άνεση

Πουφ Sunset
Πουφ Sunset

Ο, τι αγαπάμε. O,τι επιλέγουμε να έχουμε στη ζωή μας. Ο, τι μας φτιάχνει τη διάθεση. Ό, τι επιλέγουμε να έχουμε στο χώρο μας. Όλα αυτά μας διαμορφώνουν, μας κάνουν αυτό που είμαστε,  αποκαλύπτουν πράγματα για εμάς, μας αποκαλύπτουν, μας κάνουν αυτό που θέλουμε να γίνουμε, αυτό που ονειρευόμαστε ως την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Poofomania

Πουφ Lounge Floating
Πουφ Lounge Floating

Η Poofomania, φροντίζει να αξιοποιεί τις στιγμές χαλάρωσης που όλοι αξίζουμε, με απαράμιλλο στυλ και φινέτσα, χωρίς περιορισμό στην ποιότητα και την εργονομία, αλλά και την προσωπικότητα οποίου επιλέγει να καλωσορίσει στο σπίτι του ένα κομμάτι Poofomania. Γιατί όλη η συλλογή Poofomania είναι σχεδιασμένη από άνετους για άνετους ανθρώπους που εκτιμούν κάθε λεπτό χαλάρωσης και θέλουν να το κάνουν με στυλ.

Πουφ Como Floating
Πουφ Como Floating

Η Εταιρεία

Μετά από 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στον ελληνικό και διεθνή χώρο, αλλά κυρίως παρουσίας στα σπίτια μας, στα ξενοδοχεία, και στα beach bar αποτελώντας μέρος της ζωή μας, η Poofomania εξελίσσεται. Περνά σε μια νέα, ολότελα καινούργια, συναρπαστική, ώριμη, σύγχρονη εποχή από την οποία δεν αφήνει τίποτα από το λαμπερό παρελθόν που να μην παίρνει μαζί της. Όλα όσα αγαπήσατε και αγαπήσαμε παραμένουν εδώ, δυνατά, έντονα και κυρίαρχα. Σε όλα αυτά προστίθεται η εξέλιξη και μια νέα δυναμική. Προστίθεται η επιθυμία της αλλαγής και της ανάπτυξης. Η επιθυμία να ανήκουν οι δημιουργίες της Poofomania στον νέο απαιτητικό παρόν και στο μέλλον, στις νέες ανάγκες μας, τις νέες τάσεις, στις νέες επιθυμίες που επιτάσσουν οι νέες εποχές.

Πουφ Aquarius

Φυσικά, το DNA της Poofomania δεν γίνεται να αλλάξει. Στο DNA της παραμένει η ποιότητα, η καινοτομία, η απλότητα και η συνέπεια. Είναι άλλωστε αυτές οι αρχές που κάνουν την αλλαγή, επιτακτική ανάγκη.

Από το νέο παρόν της Poofomania τι να περιμένετε; Μια διαδικτυακή βόλτα στο ανανεωμένο site της θα σας βοηθήσει και θα λύσει όλες τις απορίες, θα σας συστήσει όλα τα νέα προϊόντα, θα σας θυμίζει τα διαχρονικά πουφ και θα σας γνωστοποιήσει όλα όσα θα γίνουν στο μέλλον. Το νέο design του portal θα σας ξεναγήσει στην φιλοσοφία της εταιρίας μέσα από νέα σύγχρονα πολυμέσα, σύγχρονες φωτογραφικές παραγωγές που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα.

Πουφ Aquarius
Πουφ Funky

Τριάντα και πλέον χρόνια μετά, η Poofomania με το βλέμμα στραμμένο σε ένα λαμπρό, συναρπαστικό…μα κυρίως άνετο μέλλον. Γιατί η άνεση είναι αυτή που η Poofomania υπηρετεί, εφευρίσκει και επαναπροσδιορίζει διαρκώς από το 1989. Σε αυτό το μέλλον, λοιπόν θα είμαστε μαζί τους. Θα βολευτούμε σε ένα άνετο πουφ και θα το παρακολουθήσουμε παρέα. Μαζί. Θα είναι συναρπαστικό.

INFO: POOFOMANIA.GR

Reset Password