Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

imm Cologne 2022: Η μεγάλη επιστροφή

Η Εταιρεία 

Μετά από δυο χρόνια σε λειτουργία πτήσης λόγω πανδημίας, η imm Cologne 2022 (19/1/2022 –23/1/2022) επιστρέφει και βάζει ξανά καύσιμα στην μηχανή του design, της αρχιτεκτονικής, της βιομηχανίας επίπλων. «Μετά από δύο χρόνια, ήρθε επιτέλους η ώρα να επιστρέψουν οι δια ζώσης συναντήσεις. H imm Cologne 2022 θα είναι το πρώτο Interior Business Event στο οποίο οι εταιρείες θα παρουσιάσουν ξανά σημαντικές τάσεις και καινοτομίες σε ένα πραγματικά μεγάλο, διεθνές κοινό μετά το διάλειμμα που προκάλεσε η πανδημία», λέει ο Matthias Pollmann, Αντιπρόεδρος της Trade Fair Management.

Άλλωστε, τα τελευταία στοιχεία επιβεβαιώνουν τη σημασία και την αναγκαιότητα μιας τέτοιας εμπορικής έκθεσης του κλάδου για την αγορά. Για παράδειγμα, σε ευρωπαϊκό πλαίσιο, η Γερμανία παραμένει η αγορά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για τους παραγωγούς επίπλων. Παρά τα γεγονότα των τελευταίων 15 μηνών. «Παρέχοντας πρόσβαση στη σημαντική γερμανική αγορά επίπλων και επαφές με διεθνείς αγοραστές. Η προσφέρει μεγάλες επιχειρηματικές δυνατότητες σε κατασκευαστές επίπλων από εντός και εκτός Γερμανίας». Εξηγεί ο Jan Kurth, Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Γερμανικής Βιομηχανίας Επίπλων (VDM). Η imm Cologne όμως αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιδραστική και σε αγορές άλλων χωρών, αλλά και ηπείρων.

Γι’ αυτό την έχουμε ανάγκη οι άνθρωποι της βιομηχανίας. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι πίσω από αυτές να δημιουργήσουν νέες σχέσεις. Να αναβαθμίσουν τις παλιές, να θέσουν νέους στόχους, να ενημερωθούν, να εμπνευστούν και να εμπνεύσουν.

Στόχος, όλων άλλωστε είναι να επιστρέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι σε μια κανονικότητα. «Το να δεις από κοντά τα προϊόντα, το να εκτιμήσεις από κοντά τις νέες τάσεις, να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις, αλλά και η πρακτική ικανότητα του να μπορείς επί τόπου να κάνει κάποιος τις παραγγελίες του στην imm Cologne είναι στοιχεία απαραίτητα για τις επιχειρήσεις και αποτελούν τη βάση μιας εμπειρίας που ταιριάζει και έχει ανάγκη το εμπόριο», λέει ο Christian Haeser, Διευθύνων Σύμβουλος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Εμπορίου Επίπλως της Γερμανίας (BVDM). «Η επανεκκίνηση της imm Cologne με πολλές νέες καινοτόμες, ψηφιακές και όχι μόνο προσθήκες στέλνει σε όλους το σωστό μήνυμα», καταλήγει.

Μετά από όλο αυτόν τον καιρό και των νέων, αργών ρυθμών που μας επέβαλε η πανδημία, η imm Cologne είναι το ιδανικό μέρος για τις εταιρείες να κάνουν απολογισμό της θέσης τους στην αγορά, να βελτιώσουν συνεργασίες τους, να δημιουργήσουν νέες. Οι συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο ήταν άλλωστε πάντα αυτές που έθεταν τα θεμέλια για τις μελλοντικές καινοτομίες. Οι κουβέντες είναι αυτές που κάνουν τις ιδέες να ολοκληρωθούν. Αυτός είναι και ο λόγος που η imm Cologne θα βοηθήσει αναμφίβολα πολλούς εμπορικούς επισκέπτες να καθορίσουν τη θέση τους και το μέλλον τους απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις όπως: τι λειτούργησε καλά στην πανδημία; Τι ήταν αυτό που μου ταίριαξε την προηγούμενη περίοδο και πώς μπορώ να αξιοποιήσω; Ποιοι συνεργάτες με βοήθησαν και ποιους νέους συνεργάτες χρειάζομαι;

Ακόμη ένας στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σοφό δίκτυο ανθρώπων που ξέρουν το χώρο που θα δώσει λύσεις στα τραύματα του χώρου, αλλά και εναύσματα για ανάπτυξη.

«Όλοι επωφελούνται από τον διεθνή διάλογο», λέει η Claire Steinbrück, διευθύντρια της imm Cologne . Αυτό δημιουργεί ευκαιρίες για νέους και διαφορετικούς εμπορικούς εταίρους. Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τις αγορές και τους παίκτες και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έχετε στο εξωτερικό. Συνολικά, τα στοιχεία των τελευταίων ετών αποκάλυψαν ότι η ποιότητα των επισκεπτών της Κολόνιας αυξάνεται κάθε χρόνο», εξηγεί η Steinbrück.

Όσον αφορά τους επισκέπτες στο imm Cologne 2022, η ομάδα με επικεφαλής τους Matthias Pollmann και Claire Steinbrück περιμένει για άλλη μια φορά να παρευρεθούν πολλοί κορυφαίοι εθνικοί και διεθνείς υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων από το λιανικό εμπόριο και τον κόσμο των επαγγελματιών εσωτερικού χώρου, κυρίως από την Ευρώπη.
Αυτή τη στιγμή, πάνω από το 70% του εκθεσιακού χώρου έχει καταληφθεί και αυτό είναι μόνο μια μικρή απόδειξη, ότι η imm Cologne θα επιστρέψει πιο δυνατή, επιδραστική και σημαντική από ποτέ.
Όσο, αφορά τις ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν ήδη διασφαλίσει την παρουσία τους είναι οι:

AL2 Hall 11.2 | Stand K040

NIKOLAIDIS BROS SA Hall 8.1 | Stand C051

CANDIA Hall 11.1 | Stand B039 A030

KITWOOD Hall 8.1 | Stand B042

PAPADATOS SA Hall 11.1 | Stand B010 C019

MEXIL Hall 10.1 | Stand C011

EKOWOOD Hall 8.1 | Stand A031

GYLLOS Hall 10.1 | Stand D010

Περισσότερες πληροφορίες: www.imm-cologne.com

Reset Password