Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Οι νέες design αφίξεις της Anesis φλερτάρουν με την καινοτομία και υψηλή αισθητική

Τα νέα προϊόντα της Anesis κοιτούν διακριτικά το παρελθόν, πατούν γερά στο παρόν και υπόσχονται ένα μέλλον με υψηλή αισθητική. Υπόσχονται επίσης έπιπλα που μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή και να την κάνουν πιο όμορφη, πιο άνετη και πολύχρωμη. Οι άνθρωποι της Anesis συνεργάστηκαν με designers και στούντιο από το εξωτερικό, αλλά και εμπιστεύτηκαν ακόμα περισσότερο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές. Αποτέλεσμα λοιπόν αυτού του πυρετού της δημιουργίας και της δημιουργικής, καλλιτεχνικής ανησυχίας είναι τέσσερα νέα, εντυπωσιακά μοντέλα που θα θέλετε σπίτι σας.

Μπουφές Lenk

Ο μπουφές Lenk έχει σχεδιαστεί από το studio DEBONADEMEO, το οποίο αποτελούν ο αρχιτέκτονας Luca De Bona και ο σχεδιαστή Dario De Meo. Οι αναφορές τους μας ταξιδεύουν πίσω στη δεκαετία του 1950, στην κομψότητα του διαχρονικού, ιταλικού design που χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την καινοτομία.
Αυτό όμως που πραγματικά θα σας κάνει να τον ποθήσετε είναι η βαθιά, Sapphire blue απόχρωση του, η οποία αποτελεί ένα έντονο μείγμα μπλε, γαλαζοπράσινου aquamarine και μαύρου. Αυτό που απογειώνει τη δυναμική του είναι οι ορείχαλκες μεταλλικές λεπτομέρειες στις άκρες του. Η ιδιαιτερότητες του δεν σταματούν εδώ. Επιπλέον, αυτό που μας εντυπωσιάζει το ενδιαφέρον σε αυτόν τον μπουφέ είναι η σύνθεση των πάνελ και των μεταλλικών φύλλων, τα οποία τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο δίνουν σχήμα και δομή, τόσο λεπτεπίλεπτη και κομψή.

Anesis
Μπουφές Lenk

Καρέκλα Kelli C300

Γιατί θα σας αρέσει αυτή η καρέκλα; Γιατί η σμιλεμένη σιλουέτα της την κάνει μοντέρνα έτοιμη να αυξήσει την δυναμική και να τονώσει την αισθητική σε ένα χώρο. Αποτελείται από μεταλλικό σκελετό και υφασμάτινη επένδυση. Ιδιαίτερη εντύπωση θα σας κάνουν τα λεπτά, αλλά κομψά της πόδια.

Το αποτέλεσμα ένα σχέδιο που από τη στιγμή που θα το επιλέξετε για την κατοικία ή την επαγγελματική σας στέγη θα το έχετε για πάντα ως ένα κλασικό κομμάτι που θα φλερτάρει συνεχώς με το μοντέρνο. Αυτό που επίσης την κάνει πολύ σύγχρονη επιλογή είναι ότι η μεταλλική βάση της.

Η καρέκλα μπορεί να είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα για να βρείτε αυτή που θα ταιριάζει στο δικό μας περιβάλλον. Η ίδια μεγάλη γκάμα επιλογών υπάρχει και στο κυρίως σώμα της καρέκλας μιας και προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων ή συνθετικού δέρματος. Επίσης, η συγκεκριμένη καρέκλα υπακούει σε ένα από τα μεγαλύτερα design trends της εποχής: την ψευδαίσθηση της έλλειψη βαρύτητας. Πώς τα καταφέρνει; Με τις λεπτές και αέρινες γραμμές της που την κάνουν να μοιάζει σχεδόν σαν να μην έχει βάρος. Όλα αυτά τα οφείλει στη σχεδιαστική ομάδα της Anesis.

Καρέκλα Kelli C300
Καρέκλα Kelli C300

Καρέκλα Lamda

Η Lamda φέρει την υπογραφή ενός εκ των πιο διακεκριμένων Ελλήνων industrial designers, του Γιώργου Μπόσνα. Έχει πάρει το όνομα της από το σχήμα των ποδιών της, που σχηματίζει το κεφαλαίο γράμμα Λ, το οποίο συμβολίζει την τέλεια, αρμονική ένωση. Τι άλλο μπορεί να σας ενώσει με αυτή την καρέκλα; Η ποιότητα του ξύλινου σκελετού της-τόσο στα πόδια, όσο και στα μπράτσα. Τα μπροστά και πίσω πόδια της ενώνονται και μετατρέπονται στα μπράτσα που θα σας φιλοξενήσουν και θα σας στηρίξουν αναπαυτικά και διακριτικά. Παρά τον ξύλινο χαρακτήρα της, η LAMDA παραμένει “ελαφριά” στο μάτι και σε αναγκάζει να κατακάτσει μέσα σου η αίσθηση της άνεση που αποπνέει. Θα την βλέπαμε γύρω από μια μεγάλη οικογενειακή τραπεζαρία. Σε ένα νεανικό καθιστικό, αλλά και σε ένα επαγγελματικό χώρο που θέλει να αποπνέει αέρας δημιουργίας και ανανέωσης.

Anesis
Καρέκλα Lamda

Καρέκλα Halla up

H καρέκλα Halla Up φέρει την υπογραφή των Lorenz+Kaz και δεν είναι μια απλή καρέκλα. Είναι μια καρέκλα που ξέρει από γεωμετρία και αισθητική την ίδια στιγμή. Το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο, δεν την κάνει ούτε να μοιάζει, ούτε να είναι βαριά. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της είναι η κυκλική γεωμετρία της πλάτης της και οι έντονες, γοητευτικές καμπύλες της. Είναι αυτές που την κάνουν επίσης άνετη και ιδιαίτερα ανθεκτική. Η αίσθηση της άνεσης από ακτινοβολεί επιβεβαιώνεται από την πρώτη επαφή μαζί της.

Μια πιο προσεκτική ματιά θα σας κάνει να παρατηρήσετε ρετρό λεπτομέρειες με 60s και 70s αναφορές. Φυσικά, αποτελεί την τέλεια επιλογή για μια τραπεζαρία που θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια μεγάλη παρέα που δεν θα φάει απλώς, αλλά θα περάσει πολλές ώρες συζητώντας, τρώγοντας και περνώντας καλά. Γιατί η Halla up είναι φτιαγμένη για να μπορεί να μας φιλοξενήσει για ώρες. Διαθέσιμη επίσης σε πολλά, διαφορετικά ξύλα και ταπετσαρίες. Σίγουρα θα βρείτε το συνδυασμό που σας ταιριάζει.

Καρέκλα Halla up
Καρέκλα Halla up

Info: για περισσότερες πληροφορίες της εταιρείας Anesis Εδώ

Reset Password