Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Οι νέες καινοτόμες επιφάνειες της Αrpa Industriale

Η Arpa Industriale συμμετείχε στην έκθεση SICAM στο Pordenone της Ιταλίας. Παρουσίασαν τις νέες καινοτόμες επιφάνειες τους σε ένα ιδιαίτερο space που είχε την υπογραφή της FENIX. Μεταξύ άλλων παρουσίασαν δύο ολοκαίνουργια φινιρίσματα που θα κυκλοφορήσουν το 2022. Καθώς και τις νέες βραβευμένες Bloom και VIS συλλογές που εντυπωσιάζουν τόσο για τις αποχρώσεις. Την αντοχή τους, τη βιωσιμότητα, αλλά και την υφή τους.

επιφάνειες

«Οι νέες αφίξεις είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας και δέσμευσής μας για καινοτομία και βιωσιμότητα. Γι’ αυτό που επίσης είμαστε υπερήφανοι αυτή τη στιγμή είναι η χρήση όλο και περισσότερων φυσικών πρώτων υλών. Απόδειξη αυτού είναι η συλλογή Bloom, η οποία έχει δημιουργηθεί από βιώσιμες πρώτες ύλες», δηλώνουν οι υπεύθυνοι της Arpa Industriale.

SICAM με καινοτόμες επιφάνειες

Στο πλαίσιο της έκθεσης SICAM όπου η Arpa Industriale παρουσίασε τις νέες συλλογές της υπήρχε για πρώτη φορά, ένας επιπλέον χώρος αφιερωμένος στη FENIX. Ως ένα pop-up του εκθεσιακού χώρου FENIX που άνοιξε τις πόρτες του ένα χρόνο πριν στο Μιλάνο. Εκεί παρουσιάστηκαν καινοτόμα υλικά για εσωτερική διακόσμηση της FENIX. Σε συνδυασμό με επιπλέον υλικά και λύσεις από τα υπόλοιπα brand του ομίλου εταιρειών που ανήκει και η Arpa Industriale. Η αθόρυβη χρωματική παλέτα FENIX παρουσιάστηκε δίπλα στο brand Getacore®. Το οποίο είναι γνωστό για μια μεγάλη επιλογή από solid επιφάνειες.

επιφάνειες


Η νέα συλλογή VIS αποτελείται από επιφάνειες με μεταλλικά στοιχεία που τονώνουν την αντοχή τους απέναντι στη φθορά. Ενώ αυξάνουν και την ποιότητα της υφής τους και άρα της επικοινωνίας που έχουμε μαζί τους όταν τις αγγίζουμε. Επιπλέον, η τεχνολογία της Bloom έχει βάση τη λιγνίνη-ένα τρισδιάστατο φαινολικό πολυμερές που διαδραματίζει το ρόλο της συγκολλητικής ουσίας. Τόσο στο ξύλο όσο και σε όλους τους φυτικούς ιστούς. Είναι η πλέον υδρόφοβη ουσία και είναι πολύ ανθεκτική. Ο βιολογικός προορισμός της είναι η ενίσχυση της μηχανικής αντοχής των κυτταρικών τοιχωμάτων αλλά συνάμα και η εξασφάλιση ελαστικότητας στο ξύλωμα.

επιφάνειες

Αυτό που επίσης χρειάζεται να ξέρετε, αλλά και αυτό που πιστοποιεί την ποιότητα των νέων μοντέλων είναι ότι οι συλλογές Bloom και VIS έχουν κερδίσει το σημαντικό βραβείο του Γερμανικού Συμβουλίου Design, Iconic Awards 2021. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία της συλλογής Bloom για τους οίκους Arpa HPL και FENIX NTM® κέρδισε τον τίτλο “Best of the Best” στην κατηγορία Innovative Material, ενώ η νέα VIS τεχνολογία ήταν ο μεγάλος νικητής στην ίδια κατηγορία.

επιφάνειες

Τα Iconic Awards διοργανώνονται ετησίως από το German Design Council. Το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα τεχνογνωσίας στον κόσμο στους τομείς του σχεδιασμού, του branding και της καινοτομίας.

H Arpa Industriale αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία Εltop.

Reset Password