Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τα τέσσερα νέα πάνελ της Cleaf αποκαλύφθηκαν στην SICAM

Η Cleaf είναι μια από τις μεγαλύτερες ιταλικές εταιρείες που παράγει καινοτόμες επιφάνειες και λύσεις για τις βιομηχανίες επίπλων και εσωτερικού σχεδιασμού. Τα πάνελ της κατασκευάζονται αποκλειστικά σε εργοστάσια της Cleaf στην Ιταλία. Για να φτάσουν σε  όλο τον κόσμο σε αρχιτεκτονικά γραφεία και εταιρίες που τα χρησιμοποιούν στη δημιουργία  ξεχωριστών χώρων. Η Cleaf κάθε χρόνο ξέρει να δημιουργεί νέες ποιότητες στα υλικά της και να πρωτοτυπεί.  


Χαρακτηριστικά, στη Διεθνής Έκθεση SICAM για τη βιομηχανία του επίπλου που λαμβάνει χώρο στο Pordenone της Ιταλίας και στην οποία συμμετέχουν κορυφαίες εταιρίες επίπλου από όλο τον κόσμο, η Cleaf παρουσίασε τέσσερις νέες «υφές» πάνελ σε ένα πολύ ιδιαίτερο installation. Ο λόγος για τις Quercia, Riga, Lacca, Corteccia. Το περίπτερο της Cleaf σχεδιάστηκε από τo ιταλικό studio Bestetti Associati με σκοπό να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες του περιπτέρου να αποκτήσουν μια πιο απτή, αλλά και οπτική αίσθηση της νέας συλλογής. Οι τέσσερις νέες υφές είναι διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικούς τύπους προϊόντων. Πάνελ με επικάλυψη (ξύλινα πάνελ των οποίων οι πλευρές έχουν καλυφθεί από διακοσμητικά χαρτιά ή πολυμερικά φύλλα), laminate και edge (κατασκευασμένα από ABS).

Αναλυτικά η συλλογή των Πάνελ Cleaf:

Quercia
Η Quercia είναι μια νέα, σύγχρονη, τολμηρή ερμηνεία της βελανιδιάς. Διαθέτει μια αίσθηση βαθιάς και πυκνής ποιότητας.

Lacca
Η Lacca αναπαράγει το αποτέλεσμα και την αίσθηση της λάκας, η χρωματική επίστρωση του «μπερδεύει» τον κόκκο του ξύλου και το απομακρύνει. Η ματ εμφάνιση του το κάνει εξαιρετικά κομψό και ιδανικό για να συνδυαστεί με άλλου είδους υλικά.  

Riga
Το μοτίβο της Riga είναι εμπνευσμένη από τις παράλληλες γραμμές που βρίσκονται παντού στην αρχιτεκτονική και τη φύση. Οι δημιουργοί της είχαν στο μυαλό τους την εναλλαγή των τόνων για να υπογραμμίσουν ή και να δημιουργήσουν ένα τρισδιάστατο χαρακτήρα. Δατηρώντας παράλληλα την κλασική πολύτιμη προσωπικότητα του. Ιδανικά συνδυάζεται με βασικά χρώματα, χρυσαφένιες ή άλλες μεταλλικές επιφάνειες ανάλογα αν θέλετε να τονίσετε τις κλασικές ή τις σύγχρονες καταβολές του.

Corteccia
Η υφή Corteccia θα αγαπηθεί από αυτούς που λατρεύουν την κομψότητα του ξύλου της καστανιάς. Τα «νερά» των γραμμών του έχουν δυνατή παρουσία και έντονες γραμμές για εκείνους που δεν θέλουν κάτι που να τους παραπέμπει σε ρουστίκ αναφορές.  

Credit Photo: Marino Ramazzotti

Info: για περισσότερες πληροφορίες cleaf

Reset Password