Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

HOTELIA 2021: Η μεγάλη έκθεση της φιλοξενίας επιστρέφει από 12 έως 14 Νοεμβρίου

Δριμύτερη επιστρέφει η HOTELIA, μετά την απουσία που επέβαλε η πανδημία και γίνεται η πρώτη έκθεση του κλάδου της φιλοξενίας που θα διοργανωθεί δια ζώσης.
Στη φετινή HOTELIA θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον ελληνικό και διεθνή κλάδο της φιλοξενίας, της εστίασης και της καφεστίασης, με την έκθεση να συνεχίζει τον ρόλο που είχε διαχρονικά: να αναδεικνύει δηλαδή τις τάσεις και να επισημαίνει τις νέες ανάγκες. Το ίδιο θα πράξει και φέτος από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου του 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στη HOTELIA θα συμμετάσχουν κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου, σε ένα πλαίσιο επαναπροσδιορισμού των προτεραιοτήτων στον τουρισμό για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα ελέω πανδημίας. Έτσι, η HOTELIA φιλοδοξεί να στείλει ένα μήνυμα επανεκκίνησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, με έμφαση στη βιώσιμη και ασφαλή λειτουργία τους, καθώς και σε νέες συνεργασίες, που θα αναβαθμίσουν και θα ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν τους.


Επίσης, σε ένα πλαίσιο απόλυτης ασφάλειας και σεβασμού των υγειονομικών κανόνων που επιβάλλει η πανδημία, η HOTELIA θα φιλοξενήσει φέτος μια σειρά από καινοτόμα events όπως είναι το Αll About Cafe με τον διαγωνισμό LatteArt Throwdown που θα λειτουργήσει στο περίπτερο 12 και το All About Gastronomy. Το θέμα του αφιερώματος στη γαστρονομία για φέτος είναι το “Greek Breakfast = tasteful hospitality”. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της Hotelia 2021, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περίπτερου 12 (dining area)  θα παρουσιαστούν από μια ομάδα chef 8 μοναδικές εκδηλώσεις – γευστικά ταξίδια, που μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης.

Η HOTELIA σάς προσκαλεί σε μια διοργάνωση με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες, όπου ο κλάδος της φιλοξενίας περιμένει να σας συναντήσει από κοντά.

Info: για περισσότερες πληροφορίες hotelia

Reset Password