Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πάνελ που φέρνουν την όψη όμορφων και πολύτιμων υλικών στο μπάνιο μας.

Ανησυχείτε ότι οι επιφάνειες στους τοίχους του ντους ή γύρω από την μπανιέρα ή σε όλο το μπάνιο είναι πλήρως αδιάβροχες; Αν ναι, τότε επιλέξτε το νέο καινοτόμο σύστημα πάνελ για επενδύσεις τοίχου ELBATH από την EL TOP που είναι 100% αδιάβροχo και θα βάλει σε σιγή τις ανησυχίες σας. Πρόκειται για επενδύσεις τοίχου που μιμούνται πραγματικά οικοδομικά υλικά. ‘Oπως σκυρόδεμα ή τσιμέντο για τη δημιουργία διαφορετικών σχημάτων και υφών για τη διακόσμηση σπιτιών ή εμπορικών χώρων. Τα συνθετικά τοιχώματα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το χώρο σας ένα πιο φιλόξενο μέρος, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, σύγχρονο , διαχρονικό αλλά και οικονομικό!

Με το σύστηµα ELBATH μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι, ότι τα πάνελ σας θα είναι πλήρως αδιάβροχα είναι αδιαπέραστα 100% από το νερό (πολυσύνθετος πυρήνας 100% αδιάβροχος PU κατ‘ αποκλειστικότητας Eltop). Έχουν εξωτερική επένδυση από Βακελίτη H.P.L (High Pressure Laminate) πάχους 1mm. ARPA και τις FORMICA® TRUEScale (σχέδια μεγάλης κλίμακας με απομίμηση από πολυτελείς γρανίτες σε superior gloss) Αλλά και H.P.L με όψη ξύλου, τσιμέντου, πέτρας κ.α ( διαστάσεις των πάνελ 244 cm x 122 cm x 12 mm.
Πάνελ επένδυσης τοίχων Marbled Cappucino της EL TOP


Αν είστε επαγγελματίες και θέλετε να ξέρετε περισσότερα, καλό είναι να μάθετε ότι η εγκατάστασή τους γίνεται µε την αδιάβροχη κόλλα και το στεγανωτικό UNICA color joint. Κάπως έτσι, θα έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε ή να παραδώσετε σε κάποιον πελάτη σας ένα µπάνιο εγγυημένα άφθαρτο.

Ανάμεσα στους στόχους της ELTOP είναι τα σχέδια της να μην δημιουργούν μόνο ένα ιδιαίτερο, αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορούν να διατηρούν την ίδια αυτή ποιότητα αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο προσφέροντας υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα, πολυτέλεια και εύκολη συντήρηση. Αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων στις άριστες πρώτες ύλες από τα οποία δημιουργούνται.

Πάνελ επένδυσης τοίχων ELBATH Dolce Vita της EL TOP
Αυτό που επίσης πρέπει να ξέρετε είναι ότι τα ELBATH πάνελ μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από πάνελ τοίχου και επιφάνειες από σχέδια και υφές. Μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά το μπάνιο το μπάνιο που έχετε ερωτευτεί.
Με άλλα λόγια, τα πάνελ επένδυσης τοίχων ELBATH είναι η τέλεια εναλλακτική λύση αντί για πλακάκια. Ξεχάστε τους αρμούς, τις γραμμές, το φόβο της μούχλας, τις βρομιές, το καθάρισμα, τα χημικά προϊόντα, την ανάγκη για καθημερινή φροντίδα. Τα πάνελ ELBATH χρειάζονται μόνο ένα απλό καθάρισμα.
Πάνελ
Πάνελ επένδυσης τοίχων Dolce Macchiato της EL TOP

Επίσης, τα ELBATH µπορούν να εγκατασταθούν σε λίγες ώρες και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε και το χρόνο που απαιτείτε για τη κατασκευή ή επισκευή ή ανανέωση του μπάνιου σας σε σύγκριση με το να είχατε να επιλέξετε πλακάκια.

Τα πλεονεκτήματα των πανελ ELBATH

Το ελαφρύτερο Panel στην αγορά.
Εύκολο σύστημα τοποθέτησης.
Άψογα τελειώματα.
Άριστες ηχομονωτικές ιδιότητες.
Βραδύκαυστο.
Δεν χαράζεται.
Κομψοί συνδυασμοί υλικών και σχεδίων.
Εύκολη και απλή εγκατάσταση.
Ελάχιστο κόστος τοποθέτησης.
Δεν χρειάζεται συντήρηση.
Καλή θερμική μόνωση και προστασία από την υγρασία.
Καμία αλλοίωση λόγω μεταβολής θερμοκρασίας (κρύο – ζέστη).
Υψηλή αντίσταση στις περισσότερες χημικές ουσίες.
Ευκολία στη μεταφορά.

Info: Μάθετε περισσότερα για τα πάνελ επένδυσης τοίχων ELBATH  από την εταιρεία  ELTOP  

Reset Password