Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Μια πλατφόρμα που αφορά όλους τους επαγγελματίες επίπλου

Η Hettich είναι μια μεγάλη γερμανική εταιρία, η οποία δημιουργεί, σχεδιάζει έξυπνη τεχνολογία επίπλων. Έχοντας αυτό στον πυρήνα της η εταιρία αναπτύσσει και παράγει μια ποικιλία εξαρτημάτων για κάθε είδους λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων συρταριών, συρόμενων μεντεσέδων καθώς και συρόμενων και αναδιπλούμενων συστημάτων θυρών. Στόχος της είναι εύχρηστα έπιπλα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, τα οποία θα είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις για το σπίτι, τον εργασιακό κόσμο και για την επίτευξη μιας καλύτερης ποιότητα ζωής.

Με άλλα λόγια στην Hettich αναπτύξουν έξυπνη τεχνολογία επίπλων ή τρόπους ώστε να αυτά να υλοποιηθούν. Από το προηγούμενο Μάρτιο, λοιπόν, η εταιρία πραγματοποίησε μια μεγάλη, οικουμενική, ψηφιακή εκδήλωση που ολοκληρώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για τη «HettichXperiencedays 2021» στην οποία έλαβαν μέρος όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον του design, αλλά και της ίδιας της εξέλιξης της ζωή μας και της καθημερινότητας μας. Στο πλαίσιο του event λοιπόν, επισημάνθηκαν όλες οι νέες μεγάλες τάσεις της αστικοποίησης, της εξατομίκευσης και των νέων τεχνολογιών, αλλά και των αναγκών που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια.

Τι είναι το «HettichXperiencedays 2021»
Η Hettich παρουσίασε με επιτυχία τις νέες, καινοτόμες πρακτικές της που αφορούν στη δημιουργία επίπλων σε πελάτες, επαγγελματίες και συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου όπου και ουσιαστικά ξεκίνησε. Το digital event «HettichXperiencedays 2021» είναι μια νέα, ευέλικτη ιδέα που έλαβε χώρα σε διάστημα αρκετών μηνών, από μια εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλα τα σύγχρονα πολυμέσα που είχε στα χέρια της.

Και όλα αυτά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον πλανήτη, οι συνθήκες της οποίας δεν αποτέλεσαν εμπόδιο ώστε στο πλαίσιο της «HettichXperiencedays 2021» να συναντήσει πελάτες, συνεργάτες -παλιούς και νέους-, αλλά και υποψήφιους από όλο τον κόσμο και να τους εμπνεύσει με νέες ιδέες επίπλων και καινοτόμες λύσεις για το σπίτι και τον εργασιακό κόσμο του αύριο. Σε όλα αυτά προσθέστε και τη μετάδοση χρήσιμων γνώσεων για την ίδια την βιομηχανία της επιπλοποιίας. Το κεντρικό σύνθημα της “HettichXperiencedays” ήταν “Ας κινήσουμε και πάλι τις αγορές!”

Περισσότερες από 1.000 εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο
Περισσότεροι από 61500 άνθρωποι από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στις 1000 συνολικά διαδικτυακά ραντεβού όλο αυτό το διάστημα. Συνολικά, επίσης διοργανώθηκαν περισσότερες από 1.000 μεμονωμένες εκδηλώσεις και πραγματοποιήθηκαν πάνω από 250 θεματικά εργαστήρια τόσο εκτός όσο και εκτός σύνδεσης. Η θετική ανταπόκριση στο καινοτόμο υβριδικό σχήμα αυτού του event έδωσε νέα ώθηση στην ομάδα του Hettich και η πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε από αυτό το έργο αναμένεται τώρα να διοχετευθεί και σε άλλους τομείς.


Ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Οι άνθρωποι της Hettich, φυσικά, θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε όλους τους πελάτες και τους υποψήφιους πελάτες εικονικές περιηγήσεις στις καλύτερες στιγμές του “HettichXperiencedays” καθώς και σε επισκέψεις στον εκθεσιακό χώρο. Η πύλη “HettichXperiencedays” στο xdays.hettich.com θα παραμείνει διαθέσιμη online, δίνοντας στους εγγεγραμμένους χρήστες πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή μέσα από μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων διαθέσιμη μάλιστα σε αρκετές γλώσσες.

Η εικονική παρουσίαση στο section “3D Xperienceworld” θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες να αναζητήσουν έμπνευση για νέες ιδέες σχεδιασμού για έπιπλα με περισσότερη λειτουργικότητα και ιδέες για πιο φιλική προς το χρήστη τεχνολογία – για μεγάλα και μικρά δωμάτια, για ευέλικτη, αστική ζωή, για εργασία μέσα και έξω από το σπίτι, για καταστήματα και ξενοδοχεία, για λευκά είδη και αλλά και για αντικείμενα εκτός κτηρίων, για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την σχεδίαση outdoor επίπλων ή άλλων αντικειμένων.

Σαν ένας «ζωντανός οργανισμός», η πλατφόρμα της Hettich θα συνεχίσει να παρέχει στους χρήστες σε διεθνές επίπεδο έμπνευση και πρόσβαση με νέες ιδέες που θα ανανεώνονται συνεχώς και θα είναι γεμάτη με νέα, ενδιαφέροντα θέματα για όλους τους επαγγελματίες του επίπλου.


Όσοι ενδιαφέρεστε εγγραφείτε δωρεάν στη διεύθυνση: https://xdays.hettich.com

Πάρτε μια καλύτερη γεύση από το τι είναι το HettichXperiencedays 2021 μέσα από ένα virtual tour.

Reset Password