Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

supersalone: Ένας απολογισμός

Το design, η συνάντηση και η βιωσιμότητα ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του supersalone που έλαβε χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Το supersalone είναι η ειδική διοργάνωση για το 2021 που πήρε τη θέση της Salone del Mobile, της κορυφαίας έκθεσης design και ακολουθεί ένας πρώιμος απολογισμός.

Περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την ειδική δεδομένων των συνθηκών διοργάνωση . Το μεγάλο γεγονός για το design και το μοντέρνο σχεδιασμό που λαμβάνει χώρα στο Μιλάνο, φέτος μετά την περσινή απουσία λόγω Covid-19 έφερε πάλι πίσω την ελπίδα και την αισιοδοξία, ενώ υπογράμμισε το θάρρος και την ποιότητα της ίδιας της διοργάνωσης, αλλά και το πόσο το κοινό και οι επαγγελματίες του χώρου την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές έβαλε τη σφραγίδα της στην ανάκαμψη της πόλης, όλης της Ιταλίας που δοκιμάστηκε όσο λίγες χώρες το προηγούμενο διάστημα, αλλά ολόκληρης της αγοράς του design παγκοσμίως. Παράλληλα, και εξίσου σημαντικό είναι ότι η supersalone θα αποτελέσει πρότυπο και οδηγός για την επερχόμενη 60η Salone del Mobile που έχει προγραμματιστεί για τις 5 έως τις 10 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα, στη supersalone, 425 εταιρίες, οίκοι, studio και brands παρουσίασαν τα προϊόντα τους, το 16% των οποίων προέρχονταν από χώρες εκτός της Ιταλίας. Σε αυτά προσθέστε δημιουργίες από 170 νέους φοιτητές από σχολές design από 22 χώρες και 39 ανεξάρτητους σχεδιαστές. Όσον αφορά την επισκεψιμότητα, τις εκθέσεις, τα περίπτερα και τις εκδηλώσεις φέρεται να παρακολούθησαν περισσότεροι από 60000 επισκέψεις σε διάστημα έξι ημερών, το 30% από 113 διαφορετικές χώρες. Πάνω από τους μισούς ήταν εμπορικοί πράκτορες και αγοραστές (47% εκτός της Ιταλίας). Σχεδόν 1.800 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι παρευρέθηκαν από όλο τον κόσμο.

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Salone del Mobile,  έπαιξε επίσης το δικό της πολύ καθοριστικό ρόλο, ενισχύοντας την εκδήλωση, δίνοντας στη supersalone περισσότερο παλμό, εγκαινιάζοντας μια νέα προσέγγιση και βλέποντας πρωτοφανή ανταπόκριση τόσο από τους επισκέπτες που παραβρέθηκαν στην έκθεση όσο και από τους χρήστες που την παρακολούθησαν online. Οι εταιρείες και τα προϊόντα διηγήθηκαν τις ιστορίες τους, πολλά από τα πρόσωπα που έδωσαν το παρόν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και επικοινωνήσουν τις ιδέες του, οι πληροφορίες ανταλλάχθηκαν μεταξύ των ενδιαφερομένων, νέα ραντεβού δόθηκαν, νέες συνεργασίες κλείστηκαν και έγιναν όνειρα για το μέλλον. Αυτό ήταν και το πιο ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο.

Ραντεβού στην 60η Salone del Mobile που έχει προγραμματιστεί για τις 5 έως τις 10 Απριλίου 2022.

Reset Password