Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

«Έξυπνο» σπίτι με hi-tech μηχανισμούς επίπλων

Οι τάσεις του οίκου Hettich στο ντιζάιν μας χαρίζουν λειτουργικούς χώρους, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία.

Τα trends στη διακόσμηση μαρτυρούν τη στάση που έχουμε απέναντι στη ζωή. Όμως, προσφέρουν και κάτι ακόμα: την επηρεάζουν μέσα από τη διαφορετική μορφή που παίρνουν και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Αυτό αφορά κυρίως τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου και τα έπιπλα. Ο κορυφαίος οίκος Hettich με τους καινοτόμους μηχανισμούς επίπλων που φέρνει στη χώρα μας η Estia, εξερευνά κάθε κομμάτι της αγοράς. Και αυτό το στοιχείο καθιστά τους ανθρώπους του πρωτοπόρους στο να αναγνωρίζουν τις τάσεις στο ντιζάιν και να τους δίνουν ώθηση με καινοτόμους μηχανισμούς επίπλων. Επιπλέον, αυτό το στοιχείο κρατά τους πελάτες του οίκου ενήμερους για τις τάσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από την αγορά. Τα νέα trends στο ντιζάιν με τα οποία θα κλέψετε τις εντυπώσεις χάρη στην τεχνολογία μηχανισμών επίπλων Hettich είναι τα εξής:

Μηχανισμοί επίπλων σε ντουλάπες & συρτάρια

Η Hettich ανοίγει νέους δρόμους στο ντιζάιν. Καινοτόμοι και ανθεκτικοί μηχανισμοί επίπλων «κρύβονται» κάτω από ευρύχωρα συρτάρια και συρόμενες πόρτες.

«Μίνιμαλ» ανοίγματα

Μεγάλες επιφάνειες σε πορτάκια από πολυτελή υλικά δείχνουν ιδιαίτερα φινετσάτες όταν φέρουν αποσπώμενα και περίτεχνα, στενά ανοίγματα. Αυτό επιτυγχάνεται με ειδικούς μηχανισμούς επίπλων.

Χωρίς λαβές

Οι πόρτες και τα συρτάρια είναι αυτάρκη και χωρίς λαβές, καθώς ανοίγουν με ειδικό μηχανισμό. Εξάλλου, κανόνας όσων αγαπούν το κίνημα του πουρισμού, είναι ότι η διακόσμηση περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα.

Άνεση και ευκολία

Είτε αποτελούν μέρος του επίπλου είτε όχι, οι πόρτες και τα συρτάρια Hettich ανοίγουν και κλείνουν εύκολα, με μια ελαφριά κίνηση του χεριού.

Αθόρυβο σύστημα

Με το αθόρυβο σύστημα της Hettich έχετε γαλήνη και ηρεμία. Τα συρτάρια και οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν ομοιόμορφα και ήσυχα χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα απόσβεσης κρούσεων (Sensys).

Ανοίγματα μικρού και μεγάλου πάχους

Η επιλογή των υλικών ανήκει σε εσάς: ανακαλύψτε τις διαστάσεις για τα έπιπλα που επιθυμείτε.

Γυαλί

Αν σας αρέσει η διαφάνεια για κομψό αποτέλεσμα, ποντάρετε σε υλικά από γυαλί. Οι μηχανισμοί επίπλων Hettich ενσωματώνονται άψογα σε αυτό.

Λύσεις στην αποθήκευση

Τόσο στο γραφείο όσο και στο χώρο του σπιτιού, οι μηχανισμοί επίπλων Hettich επιτρέπουν να αξιοποιούμε στο μέγιστο τον αποθηκευτικό χώρο.

Info: Καταστήματα Estia εξαρτήματα επίπλων, estiatrade.gr

Reset Password