Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Βραβείο στο Daybed “Vineyard” του οίκου Vondom

Ο ντιζάινερ Ramón Esteve ξεχώρισε για τη δημιουργία του στα Διεθνή βραβεία ντιζάιν του περιοδικού Wallpaper.

Ένα κρεβάτι-καναπές που υπόσχεται χαλάρωση και σχεδίασε ο Ramón Esteve για τον οίκο Vοndom, έλαμψε στα βραβεία Wallpaper Design Awards 2021 της έκδοσης Wallpaper. Ειδικότερα, στον θεσμό αυτό, το daybed “Vineyard” απέσπασε το καλύτερο βραβείο της κατηγορίας Best Outdoor Entertainment. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση τόσο για τον δημιουργό όσο και για τον διάσημο ισπανικό οίκο. Εξάλλου, ο Vondom χαρακτηρίζεται για τις καινοτόμες outdoor προτάσεις του με την εκλεπτυσμένη, μεσογειακή αισθητική.

Daybed “Vineyard”: Το καταφύγιο που αναζητάμε

Έμπνευση για το μοντέλο “Vineyard” του Ισπανού σχεδιαστή που σπούδασε αρχιτεκτονική στη Μαδρίτη, ήταν η ιδέα για ένα μέρος-καταφύγιο. Πράγματι, η στέγη του παραπέμπει σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Η δημιουργία του οίκου Vondom αποτελείται από μια κατασκευή αλουμινίου και ένα διπλό στρώμα που προσαρμόζεται, ανάλογα με την επιθυμία μας: ύπνο, χαλάρωση, ξεκούραση, διαλογισμό ή ήπια συζήτηση. Οι γραμμές είναι καθαρές και το σχήμα πυραμίδας που έχει το daybed, το καθιστά ιδανικό σκηνικό για ηρεμία.

VIDEO: Δείτε το Daybed “Vineyard”:

Ο θεσμός αυτός των βραβείων γίνεται σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για το χώρο του ντιζάιν και της αρχιτεκτονικής. Τη χρονιά που αφήσαμε πίσω μας υπήρξε ένα «μούδιασμα» στην αγορά, εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο, θεσμοί όπως τα βραβεία Wallpaper, ενθαρρύνουν τους επαγγελματίες του χώρου να παραμείνουν δημιουργικοί και τους πελάτες να οραματίζονται μια ωραιότερη κατοικία.

Να σημειώσουμε ότι η ισπανική διάκριση συμβαίνει την περίοδο που η πόλη Βαλένθια είναι υποψήφια για παγκόσμια πρωτεύουσα του ντιζάιν για το 2022.

Reset Password