Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Cocomosaic: Η κομψή, οικολογική λύση στις επενδύσεις τοίχων

Τα πρωτότυπα, οικολογικά πλακάκια της Cocomosaic τα οποία αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία ASTIR SA είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από κομμάτια καρύδας ή από ανακυκλωμένα σκληρά ξύλα-teak, κατάλληλα για επενδύσεις σε τοίχους, projects ξενοδοχειακού εξοπλισμού και διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Για την κατασκευή τους το κέλυφος της καρύδας κόβεται στο χέρι σε μικρά ισομεγέθη τετράγωνα, τα οποία δένουν μαζί σε μεγαλύτερα πλακίδια. Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα, διαφοροποιούν την εμφάνισή τους αναλόγως με το αν έχει χρησιμοποιηθεί το εσωτερικό ή το εξωτερικό μέρος του κελύφους της καρύδας, και με τη χρήση λούστρου και χρώματος. Τα πλακάκια Cocomosaic ντύνουν τις επιφάνειες με έντονη υφή, ζεστό και εξωτικό αλλά κομψό στυλ. Απολύτως φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον, φτιάχνονται από φυσικά και βιώσιμα υλικά, ενώ στη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιούνται μόνο κόλλες, λούστρα και χρώματα νερού.

Εκτός από τα πλακάκια καρύδας, η Cocomosaic παράγει επίσης ψηφιδωτά πλακίδια από φλοιούς δέντρων, παραπροϊόντα τις βιομηχανίας ξυλείας, και ανακυκλωμένη ξυλεία από παλέτες και κιβώτια σε έναν πρωτοποριακό κύκλο αξιοποίησης των παραπροϊόντων και ανακύκλωσης, που δημιουργεί θέσεις εργασίας και ωφελεί τον πλανήτη συνολικά.

Τα πλακάκια μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια με τη χρήση σιλικόνης ή άλλης κόλλας πλακιδίων, κόβονται εύκολα σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα, και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον ως προς την υφή τους, προσφέροντας ένα ζεστό, φυσικό αλλά ραφιναρισμένο αποτέλεσμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης για την επένδυση οροφής, επίπλων, ακόμα και δαπέδων. 

Η βραβευμένη μονάδα παραγωγής της Cocomosaic βρίσκεται στην Ινδονησία και βασίζεται σε ντόπιο εργατικό δυναμικό, και την τοπική παραγωγή. Προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις με τη δημιουργία προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, βιομηχανίες και καθημερινούς ανθρώπους, δίνοντας έμφαση στο εξωτικό design ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην τοπική οικονομία του Τα πλακάκια επένδυσης τοίχων Cocomosaic, υπάρχουν σε δύο τύπους:

Η κλασική συλλογή. 

Φτιαγμένα από τεμάχια κοκοφοίνικα. Τα πλακάκια Cocomosaic είναι 100% οικολογικά με εξωτική εμφάνιση, δίνοντας ένα ιδιαίτερο look στον χώρο εφαρμογής τους μέσα από τα πολλά και διαφορετικά σχέδια που προσφέρονται. Κλασσική συλλογή (420x420mm), πακέτο των 6 τεμαχίων με συνολική κάλυψη 1,054m2.

Ησυλλογή ENVI. 

Φτιαγμένη από ανακυκλωμένα σκληρά ξύλα, όπως teak, σε πολλά σχέδια και αποχρώσεις 100% οικολογικά, προσφέρονται σε πλακάκια 40×40 και σε συσκευασία των 6 τεμαχίων με κάλυψη 0,96m2.

www.astirsa.gr

Reset Password