Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Euroco

Βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, Σίνδος, Central Macedonia Greece - Τ.Κ. 57022

+302310795796
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Η EUROCO  συμμετέχει κατασκευαστικά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της χώρας μας με κατασκευές σε ξενοδοχειακές μονάδες, αθλητικές μονάδες και μεγάλα εμπορικά κέντρα .

Περισσότερα

Το 2010 με επιτυχία ολοκληρώθηκαν από την EUROCO όλες οι ξύλινες κατασκευές στην μεγαλύτερη τουριστική επένδυση της Μεσογείου , το 5* ξενοδοχείο  COSTA NAVARINO στην Πύλο.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μελέτη του COSTA NAVARINO που απαιτούσε 40.000τ.μ.  ξύλινων κατασκευών με  ξύλινους διαδρόμους σύνδεσης των ξενοδοχεικών πτερυγών  διόροφους και τριόροφους, ξύλινους εξώστες και στέγες πολύ μεγάλων ανοιγμάτων,   έδωσε την δυνατότητα στην EUROCO να έχει πρωταρχικό και μοναδικό  ρόλο στο έργο.

Σε ξενοδοχειακές-τουριστικές  μονάδες  η EUROCO αναλαμβάνει το σύνολο των ξύλινων κατασκευών με ορισμένα  χαρακτηριστικά παραδείγματα  όπως,  το HYATT Regency  Θεσσαλονίκης , το Blue Lagoon Princess, το Miraggio Thermal Spa Resort, το  Cavo Olympo Luxary &spa, το Corfu Ιmperial   κ.α

Η αυστηρή επιλογή της χρησιμοποιούμενης ξυλείας σε συνδιασμό με την επεξεργασία της, καθώς και η μεγάλη εμπειρία των στελεχών και των συνεργείων στον κατασκευαστικό τομέα και στον τομέα των τοποθετήσεων έχουν σαν αποτέλεσμα την υψηλή και σταθερή ποιότητα των τελικών προϊόντων της.Η εταιρεία διαθέτει CE  του MPA STUTTGART.

Οι σύγχρονες   εγκαταστάσεις της εταιρίας   βρίσκονται στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου  όπου εκεί στεγάζονται  όλα τα τμήματα της δραστηριότητάς της ,  διοικητικό,  μελετητικό, παραγωγικό και κατασκευαστικό τμήμα.

Οι νέες εγκαταστάσεις της EUROCO εμβαδού  5000 τ.μ   λειτουργούν από τις αρχές του 2005 και αποτελούν μία επένδυση 15.000.000,00 ευρώ με μοναδικό σκοπό την προώθηση  των ξύλινων κατασκευών στην Ελλάδα, διότι  η  χρήση  του ξύλου στην σύγχρονη  ελληνική δόμηση είναι εφαρμόσιμη,  με πολύ  υψηλό αισθητικό αποτελέσμα  και αποτελεί την αφετηρία  για την πράσινη δόμηση στην Ελλάδα

Λιγότερα

Προϊόντα


Πέργκολες


Στέγες
Πρόσφατα Άρθρα της Euroco
Reset Password