Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Κατά 3 βραβεία πιο πλούσια η εταιρεία Hettich

Μηχανισμοί σε μίνιμαλ και φωτιζόμενα συρτάρια και σε ένα πλυντήριο πιάτων της εταιρείας Hettich ξεχώρισαν στα βραβεία iF και Interzum.

Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικά υλικά, καινοτομία στην τεχνολογία και ανταπόκριση σε εξατομικευμένες ανάγκες. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που κλέβουν τις εντυπώσεις σε διεθνείς εκθέσεις ντιζάιν, επίπλου και δομικών υλικών. Η εταιρεία Hettich είναι από τους κερδισμένους των iF και Interzum awards που πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες online, αποσπώντας 3 βραβεία.

Ο LED φωτισμός Hettich σε έπιπλα

εταιρεία Hettich συρτάρια
Έξυπνος μηχανισμός AvanTech You, Hettich.

Η εταιρεία Hettich και το ευέλικτο συρόμενο σύστημα συρταριού AvanTech YOU κέρδισαν την κριτική επιτροπή με τις design λεπτομέρειες του ενσωματωμένου φωτισμού. Έτσι το μοντέλο αυτό διακρίθηκε στην κατηγορία με τα Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας/ High Product Quality για την πρωτότυπη σχεδιαστική αξία.

Ειδικότερα, το σύστημα του φωτιζόμενου συρταριού της εταιρείας Hettich διατίθεται σε πολλούς σχεδιαστικούς συνδυασμούς χρώματος και σχήματος. Ενσωματώνει LED φωτισμό 4000Κ (φορτιζόμενης μπαταρίας) κατά το άνοιγμα. Εναλλακτικά διατίθεται και σε διάφανη επιφάνεια.

Διπλή βράβευση στα iF Design Awards

εταιρεία Hettich βραβεία ντιζάιν
Για το μίνιμαλ σχεδιασμό και την κομψότητα που χαρίζει η ανοξείδωτη επιφάνεια αλουμινίου ξεχώρισε μεταξύ άλλων ο μηχανισμός Hettich AvoriTech.

Ο μηχανισμός συρταριού AvoriTech στην κατηγορία Κουζίνα/Kitchen και το σύστημα πλυντηρίου πιάτων Quadro runner ξεχώρισαν στα βραβεία ντιζάιν iF awards.

Το AvoriTech διακρίθηκε για το μινιμαλ ντιζάιν και τη λειτουργικότητά του αλλά και την καινοτομία στην τεχνολογία που ενσωματώνει. Ανάμεσά τους η λεία κίνηση, το κομψό τελείωμα με ανοξείδωτο αλουμίνιο, η επιφάνεια χωρίς χερούλι.

Από την άλλη, το έξυπνο σύστημα ραφιέρας Quadro για πλυντήριο πιάτων δανείζεται στοιχεία από τoυς μηχανισμούς συρταριών της Hettich και αντέχει σε αντίξοες συνθήκες. Σχεδιασμένα να επιβιώνουν στην υγρασία, τα ράφια κινούνται με απαλές κινήσεις μέσα και έξω χωρίς δυσκολία. H ελεγχόμενη ευθύγραμμη κίνηση είναι εύκολη για τα πιάτα και τα γυαλιά. Ο μηχανισμός σίγασης επιτρέπει το κλείσιμο να γίνεται απαλά και τα ράφια να επιστρέφουν στην αρχική τους θέση. Επιπλέον το σύστημα αποτρέπει τα υπολείμματα των τροφών να μένουν μέσα στα πιάτα και τα ποτήρια.

εταιρεία Hettich μηχανισμοί βραβεία ντιζάιν
Ο μηχανισμός Quadro της Hettich μεταφέρεται από τα συρτάρια στα ράφια του πλυντηρίου πιάτων.

Info: Αντιπρόσωπος της εταιρείας Hettich στην Ελλάδα είναι η Estia

Reset Password