Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Verfolab

Άνωθεν περιφερικού Εύοσμου, Θεσσαλονίκη, Central Macedonia Greece - 57013

+302310682816




Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request








Η Verfo Lab είναι η εξέλιξη της Verfo ΑΕ. Οι συνεργασίες με βιομηχανικούς σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές της αισθητική, λειτουργικότητα και design.

Περισσότερα

Η Verfo Α.Ε. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία από το 1956. Χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, σύγχρονοι μέθοδοι παραγωγής και σύγχρονες υπηρεσίες κάνουν τα προϊόντα της να ανταποκρίνονται πλήρως στον νέο και απαιτητικό αστικό τρόπο ζωής, σχεδιάζοντας προϊόντα για διαφορετικούς χώρους διαβίωσης, από το σπίτι στο γραφείο και τους άλλους επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους, οπουδήποτε δηλαδή απαιτείται αισθητική και λειτουργικότητα, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη και ομορφότερη.

Η συλλογή του 2018 που παρουσιάζεται στον κατάλογο, είναι το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω και της συνεργασίας της Verfo Lab με τον διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο βιομηχανικό σχεδιαστή, Ανδρέα Βαρώτσο, δίνοντας ένα επιπλέον κριτήριο επιλογής και ανταγωνιστικότητας στις επιλογές σας.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Εταιρείας έχει επιθεωρηθεί και βρέθηκε να συμμορφώνετε με το ISO 9001:2008 για τον σχεδιασμό και την παραγωγή επίπλων.

Λιγότερα

Προϊόντα


Πολυθρόνες


Καναπέδες


Τραπέζια Μικρά

Κατάλογοι
VERFOLAB
VERFOLAB
Πρόσφατα Άρθρα της Verfolab
Reset Password