Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Outdoor: Οι τάσεις που θα αλλάξουν τον κήπο μας με έπιπλα εξωτερικού χώρου

Οι ηλιόλουστες ημέρες έφτασαν. Ήρθε η στιγμή για να προετοιμάσουμε τον κήπο, τη βεράντα, την αυλή μας με Έπιπλα Κήπου. Και αυτό θα κάνουμε. Θα βρούμε τις πιο hot τάσεις για τους outdoor χώρους μας, θα ανακαλύψουμε τι ταιριάζει στις ανάγκες μας και θα μάθουμε ποια υλικά προτιμούν οι μεγαλύτεροι οίκοι και τι δεν πρέπει να λείπει από τα μέρη που θα δίνουμε για ραντεβού από εδώ και πέρα.

Έντονα χρώματα

Στην κυρίαρχη τάση που θέλει ήσυχες αποχρώσεις, έρχεται δειλά να προστεθεί η πρόταση για έντονο χρώμα στα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ροζ και κίτρινο εμφανίζονται σε μαξιλάρες και καναπέδες, προσθέτοντας μια νότα αισιοδοξίας.

Έπιπλα Κήπου
Σεζλόνγκ από τη συλλογή Punto Design x Karim Rashid
Έπιπλα Κήπου
Καναπές Grill του Mut Design για τον οίκο Diabla
Έπιπλα Κήπου
Καναπές Lisa Lounge Club του brand Scab Design, scabdesign.com

Το ήξερες για το αλουμίνιο

Εκτός του ότι είναι ανθεκτικό και ιδανικό για τις θερμοκρασίες και όλες τις καιρικές συνθήκες πλέον είναι όλο και πιο δημοφιλές και ιδιαίτερα αγαπητό από τους μεγάλους οίκους. Μας αρέσει ακόμα και όταν συνδυάζεται με πιο ζεστά και φυσικά υλικά όπως το ξύλο.

Eγώ και η σελόνγκ μου

Όλοι αγαπούν τις ξαπλώστρες. Πώς γίνεται να μην της αγαπά κανείς. Η chaise longue για τους Γάλλους έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και για τους διάσημους σχεδιαστές. Όλοι τους προσπαθούν να τους χαρίσουν design, αισθητική χωρίς φυσικά να θυσιάσουν τίποτα από από την cool προσωπικότητά τους και την άνεση. Πάρτε το βιβλίο σας και χαθείτε για λίγες ώρες εκεί. Ιδανικά κάτω από ένα σκιερό δέντρο ή μια τεράστια ομπρέλα εξωτερικού χώρου.

Δυο σε ένα

Kι αφού η εργασία από το σπίτι μοιάζει να καθιερώνεται, ο εξωτερικός χώρος χρειάζεται καλύτερη οργάνωση για να καλύψει και τις ανάγκες για ψυχαγωγία. Εκτός από το ποδήλατο της γυμναστικής, το πινγκ πονγκ είναι μια καλή επιλογή για εκτόνωση και άσκηση, ενώ το τραπέζι του χωράει άνετα σε μια ευρύχωρη βεράντα. Κάποια από αυτά εκτός από παιχνίδι, μπορεί να λειτουργήσει και ως τραπεζαρία.

Τραπέζι

Τα παγκάκια

Τα συναντάμε όλο και πιο συχνά στα Έπιπλα Κήπου. Μπορούν να δώσουν μια ρομαντική πινελιά, μπορεί να γλιτώσουν χώρο-όταν αντικαθιστούν για παράδειγμα καρέκλες ή πολυθρόνες σε μια τραπεζαρία.

Δείτε περισσότερα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Reset Password