Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

CMS SA διακοσμητικές επιφάνειες για εφαρμογές σε έπιπλα, τοίχους, πόρτες.

Η CMS SA είναι ειδικός στις διακοσμητικές επιφάνειες και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε επαγγελματία στον χώρο της διακόσμησης και της κατασκευής επίπλων. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας προϊόντων ξύλου. Με εξαιρετική τεχνογνωσία στα διακοσμητικά πάνελ μελαμίνης, στους πάγκους κουζίνας και στις εσωτερικές πόρτες, η CMS επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και στη διαρκή δέσμευσή της στη βιωσιμότητα, την οικονομία και την οικολογία.

Παράλληλα ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής προϊόντων ξύλου, η CMS προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των βιομηχανιών επίπλων, κουζίνας, ντουλαπών και εσωτερικών πορτών. Έχει έδρες της τη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη και τον Ασπρόπυργο Αττικής, καθώς και το 8000 τετραγωνικών Logistic Center στο Ωραιόκαστρο. Επίσης η εταιρεία δραστηριοποιείται περισσότερα από 30 χρόνια, με προτεραιότητα τη βιωσιμότητα και την ανανεώσιμη φύση του ξύλου να είναι στον πυρήνα της.

Διακοσμητικές Επιφάνειες: Υψηλής ποιότητας προϊόντα ξύλου για κάθε ανάγκη

Οι γραμμές παραγωγής της CMS καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας υλικά ανώτατης ποιότητας. Από τα διακοσμητικά πάνελ έως τους πάγκους κουζίνας και τις εσωτερικές πόρτες, κάθε προϊόν φέρει τη σφραγίδα της αξιοπιστίας και της πρωτοπορίας της CMS.

διακοσμητικά πάνελ  διακοσμητικές επιφάνειες  μελαμινης πάγκοι κουζίνας

Διακοσμητικά Πάνελ Μελαμίνης για όλες τις επιφάνειες

​Τα διακοσμητικά πάνελ μελαμίνης που προμηθεύει η CMS, χρησιμοποιούνται για οποιαδήποτε χρήση στην διακόσμηση και στην κατασκευή επίπλων. Αποτελούν το τέλειο εργαλείο για να παράξετε τις πιο απαιτητικές και καλαίσθητες κατασκευές. Τα προτερήματα τους είναι η ευκολία χρήσης, το design τους και η ανθεκτικότητα.

 διακοσμητικά πάνελ  διακοσμητικές επιφάνειες Μελαμίνης

Τα διακοσμητικά πάνελ μελαμίνης μπορούν να βρουν εφαρμογή σε διάφορους χώρους όπως: γραφεία και δημόσια κτίρια, ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και κάθε είδους κατασκευαστική υποδομή.

Συγκεκριμένα, τα διακοσμητικά  πάνελ μελαμίνης είναι κατάλληλα για:

Στοιχεία επίπλων (κουζίνας, μπάνιου, γραφείων κτλ), Ντουλάπες υπνοδωματίων, Έπιπλα ξενοδοχείων, Έπιπλα καταστημάτων, Επενδύσεις τοίχων Κατασκευές εκθεσιακών περίπτερων

Πάγκοι κουζίνας: Με τα υψηλότερα πρότυπα

Οι πάγκοι κουζίνας της CMS, χαρακτηρίζονται από: μοντέρνα αισθητική, ανθεκτικότητα ενάντια σε γρατσουνιές και άλλες φθορές. Εκτός από την εξαιρετική αντοχή διαθέτουν το πλεονέκτημα να είναι εύκολοι στο καθάρισμα, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στους χρήστες τους.

διακοσμητικές επιφάνειες πάγκοι κουζίνας

Οι πάγκοι κουζίνας της CMS είναι κατάλληλοι για:

Κουζίνες, Μπάνια, Χώρους HORECA, Χώρους Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Νοσοκομεία, Ιατρεία κ.α.)Χώρους εργασίας

πάγκοι κουζινας compact HPL

Η CMS προσθέτει στην τεράστια συλλογή των υλικών της ένα ακόμα προϊόν, τους πάγκους Compact HPL. Μιλάμε για ένα υλικό με πολλές εφαρμογές αλλά και αντοχή σε καθημερινή φθορά, σε οικιακά καθαριστικά, σε χτυπήματα και εκδορές καθώς επίσης είναι 100% αδιάβροχο.

Ενδεικτικά κάποιες εφαρμογές τον παγκων κουζινας Compact hpl είναι:

Πάγκοι κουζινας , Επιφάνειες τραπεζιών και γραφείων, Επιφάνειες για τραπεζάκια HORECA διαστασιολογημένα, Διαχωριστικά δημοσίων τουαλετών και αποδυτήριων (cubicles & lockers). Και πολλές ακόμα εφαρμογές σε μέρη επίπλων.

Εσωτερικές πόρτες: Ξεκλειδώστε νέες δυνατότητες με ασφάλεια

Η CMS κατασκευάζει εσωτερικές πόρτες σε μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και επιφανειών, καλύπτοντας έτσι όλες τις λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις. Επιφάνειες laminate,  επιφάνειες καπλαμά και ματ επιφάνειες, προσφέρονται σε 4 διαφορετικά σχέδια. Μπορούν να υποσχεθούν ασφάλεια σε κάθε είδους κατασκευή από οικίες και επαγγελματικούς χώρους έως ξενοδοχεία και κάθε είδους κτήρια.

 Πάνελ μελαμίνης για Εσωτερικές πόρτες

Εμπιστευθείτε την CMS ως συνεργάτης για να αναδείξετε τον χώρο σας με υλικά υψηλής ποιότητας, αισθητικής και ανθεκτικότητας. Ποντάρετε σε ένα αξιόπιστο και υψηλής τεχνογνωσίας αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε περισσότερες διακοσμητικές επιφάνειες εδώ.

Reset Password