Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Επιλογή στρώματος και κρεβατιού; Το ιδανικό στρώμα Matt Royal για κάθε ανάγκη ύπνου

Αντιαλλεργικό, ανατομικό ή ορθοπεδικό στρώμα ύπνου; Ποια η σημασία των φυσικών υλικών όταν επιλέγουμε στρώμα, ανώστρωμα, υπόστρωμα, μαξιλάρια και άλλα προϊόντα ύπνου; Ποιά είναι τα καλύτερα χειροποίητα στρώματα; Πώς να επιλέξω το ιδανικό καλό στρώμα; Έχει σημασία ο σχεδιασμός; Η επιλογή του σωστού στρώματος εξασφαλίζει όχι μόνο άνεση αλλά και υγεία. Άλλωστε, το στρώμα του κρεβατιού είναι το Α και το Ω ενός άνετου και αναζωογονητικού ύπνου. Σε αυτό τον τομέα η Matt Royal κάνει τη διαφορά με φυσικά, επαναστατικά στρώματα και προϊόντα ύπνου.

Η επανάσταση στα στρώματα: Η απόλυτη εξατομικευμένη εμπειρία ύπνου

Τα χειροποίητα στρώματα με φυσικά υλικά MATT ROYAL, όπως για παράδειγμα το πούπουλο ή το βαμβάκι αναδεικνύουν τη σημασία της φύσης στην ποιότητα του ύπνου μας. Εξίσου σημαντικός βέβαια αναδεικνύεται και ο σχεδιασμός. Αντιαλλεργικό, ανατομικό, ορθοπεδικό στρώμα από τις σειρές στρωμάτων της MATT ROYAL, όλα εγγυόνται ξεκούραστο ύπνο και άνεση με τη δύναμη της φύσης. Την απόλυτη εμπειρία ύπνου ολοκληρώνουν προϊόντα όπως ανωστρώματα, υποστρώματα, μαξιλάρια, αλλά και κρεβάτια και άλλα εξατομικευμένα συστήματα ύπνου.

Μάθε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες σειρές της εταιρείας.

Ορθοπεδικό ή ανατομικό στρώμα;
Στρώμα Ava. Ενισχύει ιδανικά το σώμα και χαρίζει εξαιρετική ελαστικότητα. 

Αντιαλλεργικά στρώματα με φυσικά υλικά ποιότητας για δροσερό & άνετο ύπνο

Αναζητάς καλό στρώμα που θα προσφέρει δροσιά και ξεκούραστο ύπνο; Κάθε στρώμα, ανώστρωμα, υπόστρωμα και όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα ύπνου MATT ROYAL κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας φυσικά υλικά, όπως πούπουλο, κασμίρ, αλογότριχα, κοκοφοίνικα, οργανικό λάτεξ, βαμβάκι, βαμβακερό βελούχι και πραγματικό μαλλί. Αυτά τα υλικά προσφέρουν αντιαλλεργικές ιδιότητες και επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, βοηθώντας στη διατήρηση ενός δροσερού και άνετου ύπνου.

στρώματα ύπνου Matt Royal
 Χειροποίητο ανώστρωμα από πούπουλο Χήνας της Matt Royal

Βιώσιμη Προσέγγιση με σεβασμό στο περιβάλλον και στα ζώα

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των στρωμάτων MATT ROYAL είναι η βιώσιμη προσέγγιση της εταιρείας στην παραγωγή τους. Τα φυσικά υλικά προέρχονται από αειφόρες πηγές, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τα ζώα.

Ανατομικό και ορθοπεδικό στρώμα ύπνου: εξάλειψη του πόνου για βαθύ ύπνο

Επιζητάς έξτρα στήριξη για τη μέση και την πλάτη; Τα ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα ύπνου MATT ROYAL, όπως και κάθε υπόστρωμα και ανώστρωμα της εταιρείας, προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης, βοηθώντας στην ανακούφιση από πόνους της πλάτης και του αυχένα. Επίσης, ένα καλό στρώμα ύπνου επιτρέπει την ορθή κατανομή του βάρους του σώματος, εξαλείφοντας τα σημεία πίεσης και προσφέροντας ποιότητα ύπνου και ξεκούραση. Και αυτό το προσφέρουν τα στρώματα ύπνου της εταιρείας.

Ανατομικά , ορθοπεδικά  στρώματα ,  ανστρώματα

Το διαχρονικό στυλ του κρεβατιού Empony το καθιστά την ιδανική επιλογή για Πολυτέλεια & Άνεση

Σειρές στρωμάτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη για τον ύπνο

Τα στρώματα ύπνου Matt Royal προσφέρουν διάφορες σειρές για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες ύπνου. Οι διαφορές βασίζονται στα υλικά, την τεχνολογία και τον σχεδιασμό που χρησιμοποιούνται σε κάθε σειρά. Κάθε σειρά καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Μάθε ποιά σου ταιριάζει…

Χειροποίητα καλά στρώματα Matt Royal: Αληθινά όνειρα

Επίλεξε αυτό που προτιμάς ανάλογα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις και ανάγκες ύπνου:

1. Matt Πολυτέλεια

Απόλυτη άνεση με υψηλής ποιότητας στρώμα ύπνου

2. Matt Καινοτομία

Πρωτοποριακός σχεδιασμός για εξειδικευμένες ανάγκες υπνου

3. Matt Άνεση

Ανατομικά και ορθοπεδικά στρωματα για ξεκούραστο ύπνο

5. Matt Classic

Αξιόπιστη κλασική επιλογή στρώματος

Γιατί να επιλέξω στρώματα ύπνου MATT ROYAL;

ανατομικό, ορθοπεδικό στρώμα
Πολυτελές κρεβάτι Cheval της Matt Royal  με στρώμα και ανώστρωμα της ίδιας εταιρεία

Όποιο στρώμα, ανώστρωμα ή υπόστρωμα από τις σειρές Matt αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα προσφέρει αναζωογονητικό και ξεκούραστο ύπνο και στήριξη. Ταυτόχρονα θα έχεις συμβάλλει στη προσπάθεια της εταιρείας για ένα μέλλον βιώσιμο.

Συμβουλή για να αντέξει το στρώμα ύπνου στη φθορά του χρόνου

Για μεγαλύτερη αντοχή του στρώματος επίλεξε χειροποίητα προστατευτικά στρωμάτων υψηλής ποιότητας της MATT ROYAL. Οι επιλογές σε ανωστρώματα και υποστρώματα είναι πολλές και καλύπτουν κάθε ανάγκη.

 κρεβάτι Evans της Matt Royal τ
Κομψό και πολυτελές, το κρεβάτι Evans ταιριάζει σε κάθε υπνοδωμάτιο.

Κρεβάτια Matt Royal : Πολυτέλεια με υψηλή ποιότητα ύπνου

Τα κρεβάτια της MATT ROYAL είναι πολυτελή, άνετα και στιλάτα. Κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν απόλυτη ξεκούραση. Με μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ανανέωση του υπνοδωματίου. Προσφέρουν εξαιρετική άνεση και σταθερότητα, προσφέροντας ξεκούραστο ύπνο κάθε νύχτα.

Hotel Edition για ξενοδοχεία : Η απόλυτη εμπειρία ύπνου από τη MATT ROYAL

Στρώματα, υποστρώματα,ανωστρώματα
Πρόταση Elizabeth. Η πρωτοποριακή σύνθεση του υλικού Gaia με σόγια και φυτικά έλαια χαρίζει ένα διακριτικό άρωμα.

Η σειρά Hotel Edition της Matt Royal προσφέρει την απόλυτη ποιότητα ύπνου για ξενοδοχεία και απαιτητικούς επισκέπτες. Περιλαμβάνει μια ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας για τον ύπνο. Αυτά τα προϊόντα μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Στρώματα υψηλής ποιότητας με διάφορους τύπους φυσικών υλικών, -όπως πχ πούπουλο, βαμβάκι κ.α.- και διαστάσεις για την ανάγκη των ξενοδοχείων.
  • Ανατομικά μαξιλάρια που προσφέρουν άνεση και υποστήριξη.
  • Αντιαλλεργικά προστατευτικά καλύμματα για τα στρώματα, που προστατεύουν από σκόνη και ακάρεα.
  • Σεντόνια και πετσέτες υψηλής ποιότητας για την πλήρη εμπειρία διαμονής.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Reset Password