Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

10 επιλογές σε τραπεζάκια σαλονιού με ιδιαίτερο σχεδιασμό

Ανακάλυψε την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και λειτουργικότητας στα τραπεζάκια σαλονιού (αγγλιστί coffee table). Εξερεύνησε σχέδια, χρώματα και υλικά σε βοηθητικά τραπεζάκια καθιστικού για να δημιουργήσεις έναν χώρο με έπιπλα σαλονιού και διακόσμηση που ξεχωρίζει. Ένα μικρό ιδιαίτερο τραπέζι σαλονιού με ιδιαίτερο σχεδιασμό δίνει στυλ και μοντέρνα αισθητική σε κάθε χώρο.

Βοηθητικό τραπέζι σαλονιού με ιδιαίτερο μοντέρνο σχεδιασμό
Μικρό ιδιαίτερο τραπέζι σαλονιού slide

Πώς θα επιλέξεις το τέλειο τραπεζάκι σαλονιού

Τα βοηθητικά τραπεζάκια είναι βασικό στοιχείο κάθε σαλονιού. Δεν είναι μονάχα το έπιπλο όπου τοποθετούμε τις κούπες του καφέ και τα βιβλία αλλά ένα σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης του καθιστικού. Ακολουθούν συμβουλές και ιδέες για να επιλέξεις το ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού για το καθιστικό σου.

coffee table για ιδιαίτερη διακόσμηση - έπιπλα σαλονιού
Κατασκευή από μασίφ ξύλο, Hexagon της εταιρίας Massif Furniture.

5 στοιχεία για να προσέξεις όταν επιλέγεις τραπεζάκι σαλονιού

Μοντέρνο, κλασικό, μινιμαλιστικό ή μήπως βίνταζ; Ποιο είναι το κατάλληλο τραπεζάκι καθιστικού για την διακόσμηση του σαλονιού; Όποιο και αν είναι το ύφος που επιλέγεις, λειτουργικότητα. στυλ και ποιότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητάμε στα τραπεζάκια καθιστικού.

Έπιπλα σαλονιού coffee table - τραπεζάκια σαλονιού από μασίφ ξύλο δρυός και μέταλλο της εταιρίας Astrakis.
Βοηθητικά τραπεζάκια από μασίφ ξύλο δρυός και μέταλλο της εταιρίας Astrakis.

1. Επιλογή του Στυλ και συνδυασμός με τη διακόσμηση του σαλονιού

Το Στυλ είναι βασικό. Τα μοντέρνα τραπεζάκια προσφέρουν κομψότητα, ενώ τα κλασικά διακοσμούν με ανάγλυφο ξύλο. Η επιλογή καλό είναι να γίνει σύμφωνα με το στυλ και τη διακόσμηση του σαλονιού. Βεβαιώσου ότι το τραπέζι coffee table συμβαδίζει με το στυλ και τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού.

Project CFW
Με ρόδες Wheels, Massif Furniture

2.Υλικά Κατασκευής & αντοχή του βοηθητικού τραπεζιού

Ξύλο, γυαλί ή μάρμαρο; Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε βοηθητικά τραπεζάκια φτιαγμένα με υλικά που ποικίλουν. Η επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες. Αναζητάς αντοχή ή προτεραιότητα έχει η αισθητική;

Project CFW - βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού
Τραπεζάκια σαλονιού Crown, Taggeddecode

3.Λειτουργικότητα και Αποθηκευτικός Χώρος

Εκτός από έπιπλο που τραβάει τα βλέματα και προσθέτει στη διακόσμηση του σαλονιου, το τραπεζάκι σαλονιού μπορεί να προσφέρει αποθηκευτικό χώρο για βιβλία, περιοδικά ή άλλα ανεικείμενα.

coffee table
Βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού PLEX, Verfolab

Νέες Τάσεις σε Τραπεζάκια Σαλονιού:

1.Vintage και Ρετρό Σχέδια

Αρκετά δημοφιλη τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει βοηθητικά τραπεζάκια vintage με ρετρό σχεδιασμό. Γεωμετρικές φόρμες και έντονα χρώματα με ρετρό λεπτομέρειες κυριαρχούν.

Project CFW - βοηθητικά τραπεζάκια vintage με ρετρό σχεδιασμό. Γεωμετρικές φόρμες και έντονα χρώματα με ρετρό λεπτομέρειες κυριαρχούν.
Με κλασικές γραμμές COFT 15, Manolopoulos

2. Βοηθητικά τραπεζάκια από ξύλο και μέταλλο ή γυαλί και ξύλο

Η μίξη υλικών φαινομενικά αντίθετων μεταξύ τους έχει γίνει τάση. Ο συνδυασμός των υλικών δημιουργεί ιδιαίτερα και εντυπωσιακά τραπεζάκια σαλονιού.

coffee table
Τραπεζάκι σαλονιού με γυάλινη επιφάνεια, Asteraki, Lattas.

3.Τραπεζάκια σαλονιού από μπαμπού ή φυσικό ξύλο

Τα οργανικά υλικά έχουν γίνει τάση και στα τραπεζάκια καθιστικού. Προσφέρουν μια ανεπιτήδευτη και φυσική αισθητική με έμφαση στη βιωσιμότητα.

Project CFW - Βοηθητικό τραπεζάκι ρίζα teak ακατέργαστη Astir sa. Τα οργανικά υλικά έχουν γίνει τάση και στα τραπεζάκια καθιστικού. Προσφέρουν μια ανεπιτήδευτη και φυσική αισθητική και διακόσμηση καθιστικού με έμφαση στη βιωσιμότητα.
Βοηθητικό τραπεζάκι ρίζα teak ακατέργαστη, Astir sa

4. Τραπεζάκια με αποθηκευτικούς χώρους

Η λειτουργικότητα γίνεται ολοένα και συχνότερα το ζητούμενο. Την ανάγκη αυτή καλύπτουν τραπεζάκια σαλονιού και σχεδιαστικές λύσεις. με ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους. Συρτάρια ή αποθηκευτικά ράφια κάνουν τα τραπέζια πιο λειτουργικά.

Project CFW -Συρτάρια ή αποθηκευτικά ράφια κάνουν τα τραπέζια πιο λειτουργικά. 
Βοηθητικό τραπεζάκι με αποθηκευτικούς χώρους και 70s αναφορές, DELPHI, Proteas
Βοηθητικό τραπεζάκι με αποθηκευτικούς χώρους και 70s αναφορές, DELPHI, Proteas.

5. Μίνιμαλ απλά τραπεζάκια καθιστικού

Το απλό είναι πάντα στη μόδα. Τραπεζάκια σαλονιού με απλές και λιτές γραμμές είναι διαχρονικά. Μάλιστα, ταιριάζουν τόσο με μίνιμαλ διακόσμηση σαλονιού όσο και με άλλο ύφος.

Project CFW - tραπεζάκια σαλονιού με απλές και λιτές γραμμές είναι διαχρονικά. Στη φωτογραφία Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού, Masif Pine Wood, Sala Tsanis συμπληρώνουν τη διακόσμηση δίπλα στα έπιπλα σαλονιού.
Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού, Masif Pine Wood, Sala Tsanis.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Reset Password