Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πολυμορφικός καναπές Brutus : Η νέα ευέλικτη σειρά της Homad

Μοντέρνος, πολυμορφικός καναπές και με άπειρες επιλογές, ο Brutus είναι το νέο μέλος της σειράς Homad Exclusive. Αυτό το σχέδιο έρχεται με την εγγύηση και την κομψότητα της Homad με καθαρές γραμμές, μοντέρνα αίσθηση και αμέτρητες δυνατότητες. Παρά την εντυπωσιακή του απλότητα, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις προσφέροντας άνεση και στιλ. Υπάρχει μια σειρά από διακριτικά χαρακτηριστικά που κάνουν τον Brutus μοναδικό! Ο συγκεκριμένος πολυμορφικός Homad καναπες, με απλές και εύκολες κινήσεις μεταμορφώνεται και αλλάζει στη στιγμή!

 πολυμορφικός καναπές Brutus
Homad καναπεδες. Η νέα σειρά εργονομικού καναπέ Brutus της Homad μεταμορφώνει το χώρο με μια κίνηση .

Ευελιξία και αισθητική με την υπογραφή της Homad

Με πολλές επιλογές στις διαστάσεις και στη σύνθεση μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να ταιριάζει σε κάθε σαλόνι. Το καινοτόμο σύστημα πολυμορφικού καθιστικού ελεύθερης διαμόρφωσης εγγυάται προσωποποιημένη σχεδίαση και άνεση. Είναι ιδανικό για κάθε χώρο, όσο μικρός ή μεγάλος κι αν είναι. Αυτό συμβαίνει χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και συνδυασμών που έχει ο πολυμορφικός καναπές. Τα επιμέρους στοιχεία του καναπέ συνδυάζονται άψογα και στα δικά σου μέτρα! Οι επιλογές δε τοποθέτησης επιτρέπουν να αξιοποιηθεί ο χώρος των καθισμάτων στο έπακρο και δημιουργούν πολλές και εντυπωσιακές συνθέσεις. Μικρότερες μονάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μικρά καθιστικά και δίνουν λύση σε δωμάτια με ακανόνιστο σχήμα. Αλλά και μεγαλύτεροι χώροι και σαλόνια μπορούν να αναβαθμιστούν αισθητικά και να φιλοξενήσουν πολλούς επισκέπτες.

καναπές Πολυμορφικός Brutus της Homad
Homad καναπεδες. Άπειρες επιλογές, ευελιξία και αισθητική για κάθε χώρο

Πολυμορφικός Kαναπές Brutus: ένας εργονομικά διαμορφωμένος καναπές

Οι κινούμενες πλάτες, με αντιολισθητική έδραση είναι μια ακόμη πρωτοπόρα πρόταση που τον καθιστά ιδιαίτερο στο είδος του. Τα μαξιλάρια πλάτης τοποθετούνται σε όποια θέση επιλογής διαμορφώνοντας το βάθος ή και τον προσανατολισμό σε κάθε μονάδα. Παράλληλα, η κατασκευή των μαξιλαριών πλάτης όσο και καθισμάτων εγγυάται την άνεση χάρη στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Η σύνθεση της πλάτης – από μείγμα πούπουλου και κομφορέλ -σε συνδυασμό με τον αφρό πολυουρεθάνης των καθισμάτων καθιστούν τον Brutus άκρως αναπαυτικό! Αυτό που τον κάνει δε να ξεχωρίζει είναι η χαρακτηριστική ιδιαίτερη ραφή στο μαξιλάρι καθίσματος.

Μια μικρή γεύση από τις πολλές επιλογές του πολυμορφικού καναπέ Brutus

Ιδιαίτερα υφάσματα για τον καναπέ & τα μαξιλάρια πλάτης

Η σειρά προσφέρεται σε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και χρώματα. Ιδιαίτερα πρακτικό είναι επίσης ότι τα καλύμματα αφαιρούνται από τα μαξιλάρια της πλάτης για καθαρισμό. Ντύσε τους Homad καναπεδες και τον Brutus με μια από τις ξεχωριστές επιλογές ταπετσαρίας της homad με απίστευτη αίσθηση υφής. Για να τον κάνεις δε να ξεχωρίσει πραγματικά επίλεξε χρώμα και υποστηρικτικά μαξιλάρια πλάτης από ανακυκλώσιμο υλικό. Το σίγουρο είναι πώς όπως και αν επιλέξεις να τον επενδύσεις, ο πολυμορφικός καναπές Brutus θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Πολυμορφικός καναπές για μεγάλους όσο και μικρούς χώρους
Η σειρά Brutus της Homad είναι ιδανική τόσο για μεγάλους όσο και μικρούς χώρους

Δείτε περισσότερα για τον “έξυπνο” και κομψό πολυμορφικό καναπέ εδώ.

Reset Password