Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Οι 10 καλύτεροι καναπέδες με κρεβάτι 

Οι καναπέδες με κρεβάτι είναι ένα έπιπλο που γίνεται όλο και πιο έξυπνο, απαραίτητο και χρηστικό.

Συνδυάζει πλέον όλες τις ανέσεις, εξαιρετικής ποιότητας στρώματα και φυσικά παραμένει μια πολύ καλή επιλογή αποθήκευσης και φιλοξενίας.

Το να βρει κανείς καναπέδες με κρεβάτι έτσι όπως τους θέλει έχει γίνει πλέον όλο και πιο δύσκολο. Ο λόγος είναι ότι πλέον θέλουμε να συνδυάζει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θέλουμε να είναι άνετος, βολικός, λειτουργικός. Tην ίδια στιγμή που δε θέλουμε να στερείται αισθητικής. Θέλουμε η ταπετσαρία και το ύφασμα του να είναι εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιαστικά να μην είναι βαρετός. Δεν θέλουμε να έχει δημιουργηθεί από μια τυχαία σχεδιαστική διαδικασία. Επιθυμούμε η δημιουργία του να αποτελεί αποτέλεσμα σχεδιαστικής έρευνας. Επιθυμούμε ένα έπιπλο με κρεβάτι που θα μπορεί να στέκει αισθητικά σε ένα μοντέρνο σαλόνι, την ίδια στιγμή που μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα άνετο κρεβάτι, όταν θα μεταμορφωθεί σε αυτό για τη νύχτα. Θέλουμε ένα κρεβάτι που ο επισκέπτης ή ο μόνιμος φιλοξενούμενος του να θέλει να κοιμηθεί στο στρώμα του. Να αδημονεί για αυτό. Ένα κρεβάτι που θα μπορούσε να κοιμάται κάθε βράδυ.

Καναπέδες με Κρεβάτι

Όμως, το να βρεθεί ένα τέτοιο έπιπλο με όλες αυτές τις αρετές δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως πλέον δεν είναι ακατόρθωτο. Οι σημερινοί καναπέδες προσφέρουν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και ανέσεις και έχουν συσταθεί από τελευταίας τεχνολογίας στρώματα κατασκευασμένα από αφρό μνήμης, με υποαλλεργικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Την ίδια στιγμή που οι δημιουργοί τους υπόσχονται έπιπλα με φοβερή αντοχή που δεν τρίζουν, δεν μοιάζουν ψεύτικοι, παλιοί και φερμένοι από το παρελθόν που τους είχαμε ταυτισμένους με τα αναγκαία έπιπλα για ένα φιλοξενούμενο που δεν θέλαμε να μας πιάνει χώρο, με τα άβολα εκείνα έπιπλα που αναγκαία υπήρχαν στα σπίτια των γιαγιάδων μας ή στα φοιτητικά σπίτια χωρίς καμιά ταυτότητα και ιδιαιτερότητα.

Καναπέδες κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Σήμερα, έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε με μια επιλογή πολλές διαφορετικές χρήσεις. Έναν καναπέ υψηλής αισθητικής που να μπορεί να σταθεί σε ένα σύγχρονο σαλόνι, ένα εν δυνάμει κρεβάτι, αλλά και έναν αποθηκευτικό χώρο. Το τελευταίο χαρακτηριστικό δεν είναι καθόλου δευτερούσης σημασίας. Τα σύγχρονα σπίτια έχουν απόλυτη ανάγκη αποθηκευτικές, πολυχρηστικά έπιπλα. Οπότε φανταστείτε ένα έπιπλο να μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω!

Έτσι λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους αγαπημένους μας καναπέδες με κρεβάτι που θα αρέσουν σε εσάς αλλά και στους φιλοξενούμενούς σας.


Καναπές με πτυσσόμενο μηχανισμό
Καναπές με Κρεβάτι Twin Sofino, Desis Sa

Καναπές με πτυσσόμενο μηχανισμό διπλού κρεβατιού
Καναπές με Κρεβάτι EASY DOUBLE, Proteas.

Δείτε περισσότερα εδώ

Reset Password