Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Προστατευτικά λάδια ξύλου: Πώς προστατεύουμε το πολύτιμο ξύλο

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζετε  τις ιδιότητες για τα προστατευτικά λάδια ξύλου Rubio Monocoat Oil.

Το ξύλο είναι ένα υλικό-θησαυρός. Φυσικό, κλασικό, διαχρονικό, αλλά και παράλληλα ευαίσθητο και αρκετά τρωτό όταν εκτίθεται στο χρόνο, στον ήλιο, στην υγρασία, στις υψηλές θερμοκρασίες.  Γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία. Όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω για την φροντίδα και τη προστασία του ξύλου επιλέγουν τα πολύτιμα προστατευτικά λάδια ξύλου Rubio Monocoat. Προϊόντα τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σημείο αναφοράς, στην προστασία ξύλου. Την ίδια στιγμή σέβεται τόσο τη φυσική προέλευση του υλικού. Όσο και το ίδιο το περιβάλλον, μιας και το ποσοστό των Οργανικών Ενώσεων που ελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα ( Volatile Organic Compound ) είναι μηδενικό.

 

Προστατευτικά λάδια ξύλου για πατώματα

 

Εξαιτίας λοιπόν της προηγμένης τεχνολογίας της μοριακής συγκόλλησης ξεχωρίζουν για τα εξής:

Αρχικά είναι διαθέσιμα σε 40 βασικά χρώματα για να βρείτε και να διαλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Κάθε  απόχρωση είναι ανθεκτική και αξιόπιστη για κάθε χρήση. Μια μόνο εφαρμογή  είναι αρκετή για την προστασία και την ενίσχυση ανθεκτικότητας του ξύλου. Αυτό τα κάνει πιο οικονομικά από άλλα προϊόντα που θέλουν περισσότερες εφαρμογές. Όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει μιλούν για ένα λάδι πανεύκολο στην εφαρμογή και στη χρήση του. Ακόμη και από όχι και τόσο έμπειρα χέρια. Το προϊόν χάρη στην μοναδική του σύνθεση και την χρήση νανοτεχνολογίας δεν κάνει διχρωμίες ( No Overlaps ).

Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλους τους τύπους ξύλου. 

 

βερνίκια  για την προστασία του ξύλου

Τα προϊόντα Rubio Monocoat Oil για την προστασία του ξύλου ως υλικού εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.Ε., η οποία φροντίζει να εισάγει στην Ελλάδα πρωτοποριακά υλικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Ανάμεσα στα best sellers προστατευτικά λάδια ξύλου είναι τα εξής:

 

Προστατευτικά βερνίκια  ξύλινων επιφανειών

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΞΥΛΟΥ RUBIO WOODCREAM

Η Rubio Wood Cream είναι μια κρέμα κατάλληλη μόνο για κάθετες εξωτερικές επιφάνειες. Eίναι φιλική κατά την εισπνοή της, έχει βάση το κερί που χρωματίζει και προστατεύει το κάθετο εξωτερικό ξύλο και δεν αφήνει το νερό και την υγρασία να σταθούν στην επιφάνεια του. Η υδρόφοβη τεχνολογία Rubio WoodCream, σε συνδυασμό με τη μοναδική δομή της, προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα προϊόντος και εφαρμογής. Αυτή η κρέμα που ρυθμίζει την υγρασία παρέχει υδατοαπωθητική και αυτοκαθαριζόμενη προστασία ξύλου. Είναι διαθέσιμη σε τρείς συλλογές χρωμάτων (συνολικά 27 αποχρώσεις), η απόδοση των οποίων «χτίζεται» με μια επιπλέον στρώση σε περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι επιθυμητό.   

 

Το Oil Plus 2C είναι ένα προστατευτικό ξύλου από σκληρό κερί λαδιού που χρωματίζει και προστατεύει

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΞΥΛΟΥ OIL PLUS 2C

Το Oil Plus 2C είναι ένα προστατευτικό ξύλου από σκληρό κερί λαδιού που χρωματίζει και προστατεύει σε 1 μόνο στρώση καταφέρνοντας να ενισχύσει δυναμικά την φυσική όψη αλλά και την αίσθηση του ξύλου. Το μυστικό στο ότι αφήνει αίσθηση από φυσικό ξύλο βρίσκεται στο ότι το λάδι είναι κατασκευασμένο από λιναρόσπορο.  Χρησιμοποιώντας προηγμένη μοριακή συγκόλληση, προστατεύει το ξύλο από το νερό, τη θερμότητα και την καθημερινή φθορά. Είναι το καλύτερο λάδι για ξύλινα έπιπλα, δάπεδα από μασίφ ξύλο, τραπέζια και σχεδόν οτιδήποτε είναι κατασκευασμένο από ξύλο, μιας και μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν σε όλους τους τύπους ξύλου δίνοντας τους νέα ζωή. Παρέχει πολύ γρήγορη σκλήρυνση, μετά τις δυο ημέρες η επιφάνεια είναι έτοιμη προς χρήση (έχει πραγματοποιηθεί το 80%). Ενώ, μετά από πέντε ημέρες η επιφάνεια μπορεί να καθαριστεί με νερό ή σαπούνι Rubio Monocoat.

 

Προστατευτικά  ξύλου Rubio Monocoat

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΞΥΛΟΥ RUBIO MONOCOAT HYBRID WOOD PROTECTOR

Το Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε επιφάνειες εξωτερικού χώρου –αλλά και εσωτερικού- μιας και έχει δημιουργηθεί με βάση τη τεχνολογία RMC με χρήση ενσωματωμένου σταθεροποιητή UV. Προσφέρει χρώμα και προστασία με μόλις μια στρώση. Η χρήση του επίσης είναι πανεύκολη. Πριν τη χρήση του δεν χρειάζεται τρίψιμο, ενώ το στέγνωμα του είναι σχεδόν μαγικό, χωρίς μάλιστα μετά από αυτό να μένουν σημάδια.Για όλα τα παραπάνω αυτό το προστατευτικό λάδι είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη προϊόν. Το ίδιο συμβαίνει και ως προς το περιβάλλον είναι 100% φιλικό προς αυτό μιας και το ποσοστό των Οργανικών Ενώσεων που ελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα ( Volatile Organic Compound ) είναι μηδενικό. Ενώ επίσης δεν περιέχει νερό ή διαλύτες. Διατίθεται σε 12 παραδοσιακά χρώματα ξύλου και 8 μοντέρνα χρώματα για πιο pop αποτελέσματα.

 

 λάδια rubio monocoat  κατάλληλα για εφαρμογή σε επιφάνειες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Αναζητήστε τα προστατευτικά λάδια ξύλου Rubio Monocoat από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.Ε. . Περισσότερες πληροφορίες: Εδώ

 

Reset Password