Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πολυθρόνες: To Game of Thrones στο σπίτι μας

Ποιος μπορεί να φανταστεί ένα σπίτι χωρίς έστω μια πολυθρόνα; Ποιος μπορεί να φανταστεί ένα δωμάτιο με προσωπικότητα χωρίς μια πολυθρόνα σε ένα κομβικό σημείο; Οι ειδικοί λένε πως οι πολυθρόνες συμπληρώνουν, ολοκληρώνουν το έργο ενός interior designer. Για παράδειγμα, φανταστείτε την κάτι σαν το τόνο σε μια λέξη. Οι πολυθρόνες δίνουν το στίγμα σε ένα στυλ και σε μια αισθητική. Την υπογραμμίζουν, την επιβεβαιώνουν με ένα τρόπο. Είναι το έπιπλο που μπορεί να αποτελέσει προέκταση του κατόχου του σπιτιού ή του χώρου. Για αυτό η επιλογή από έναν επαγγελματία δεν μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση.

VerfoLab, Πολυθρόνα OMEGA

Πλουραλισμός και ποικιλία
Για αυτό υπάρχουν διαθέσιμες εκεί έξω σε πολλά και διαφορετικά είδη, σχέδια, υλικά, με πολλά διαφορετικά υφάσματα και δεκάδες διαφορετικά στοιχεία. Στοιχεία που τους αλλάζουν ταυτότητα και μερικές φορές και χρήση ώστε να τοποθετηθεί η κάθε μια από αυτές στο σωστό σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

Casa due, ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ELEGANCE

Η επιλογή έχει σημασία
Δεν είναι όλες οι πολυθρόνες για όλους τους χώρους και δεν ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, τα δωμάτια και τις ανάγκες. Οι πολυθρόνες για το σαλόνι πρέπει να μοιάζουν φιλόξενες, και να εξαντλούν τη δυνατότητα της κάθε πολυτέλειας στα υλικά τους, αλλά και στο design τους. Κάθε επιλογή όπως από ξύλο, δέρμα, υψηλής ποιότητας βελούδο ή εντυπωσιακά prints είναι πολύ σημαντική γιατί κάθε πολυθρόνα συνομιλεί με τα χρώματα στους τοίχους, τις ταπετσαρίες, ή τα υπόλοιπα υφάσματα και τις υφές στο σαλόνι ή το καθιστικό. Την ίδια στιγμή πρέπει να είναι αφράτη και άνετη, ικανή να ικανοποιήσει κάποιον που περνάει ώρες καθισμένος σε αυτή ή κάποιον που θα φιλοξενηθεί στην αγκαλιά της για λίγες ώρες στο πλαίσιο μιας πρόσκαιρης επίσκεψης.

Πολυθρόνες νέας γενιάς

Επίσης, στη λίστα με τις επιλογές πλέον έχουν προστεθεί πολυθρόνες νέας γενιάς: Πολυθρόνες που κάνουν μασάζ, που συνδέονται με τα smart phone μας, με θερμαινόμενους μηχανισμούς, με ηχεία, με φορτιστές κινητών. Φυσικά, υπάρχουν και οι πολύ σημαντικές πολυθρόνες τις οποίες οι νέες μαμάδες επιλέγουν για να θηλάζουν τα νεογέννητα παιδιά τους. Και φυσικά, οι πολυθρόνες-σύντροφοι και απίστευτοι βοηθοί που στέκουν δίπλα στο κρεβάτι μας ή απλώς στο υπνοδωμάτιο. Σε όλες αυτές προσθέστε και τις πολυθρόνες που δεν είναι μόνο πολυθρόνες. Μιλάμε για αυτές που μεταμορφώνονται, που αποτελούν την επιτομή της φιλοξενίας και γίνονται κρεβάτι.


Για όλα τα παραπάνω, όποιο μήνυμα και να θέλετε να στείλετε με την επιλογή μιας πολυθρόνας σίγουρα θα βρείτε κάποια για να τα καταφέρετε. Επικεντρωθείτε στην χρήση της, στα υλικά της, στο design και το στυλ της, αλλά να έχετε πάντα στο μυαλό σας, ότι στο DNA της δημιουργίας τους βρίσκεται το σταμάτημα του χρόνου, η πολυτέλεια της ξεκούρασης, της ανάπαυλας και του προσωπικού χρόνου με τον εαυτό μας.
Για αυτό η επιλογή της είναι σημαντική. Είναι αφιερωμένη στην πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου μας.

Anesis, Πολυθρόνα GILDA A70
This image has an empty alt attribute; its file name is Aston_armchair_front_ultra-V2-1024x576-1-1024x576.jpg
Proteas, Πολυθρόνα Aston με μεταλλικό  σκελετό
Πολυθρόνα POL 10, Manolopoulos
Πολυθρόνα που μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι JUNIOR BACK I, XDesign.

Δείτε περισσότερες πολυθρόνες στο cfw.gr

Reset Password