Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Το ξύλινο δάπεδο στην DIPO ζει τη χρυσή του εποχή!

Ένα φυσικό ξύλινο δάπεδο είναι η τέλεια βάση για να νιώσετε άνετα και να χαλαρώσετε στο σπίτι. Κανένα άλλο υλικό δεν φέρνει περισσότερη άνεση σε ένα δωμάτιο από το πραγματικό ξύλινο πάτωμα. Η DIPO μετά από πενήντα και πλέον χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία του ξύλου, σήμερα επικεντρώνεται πιο πολύ και πιο επιτυχημένα από ποτέ στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις περισσότερες εφαρμογές του ξύλου.

Ξύλινο δάπεδο laminate oak fortress

Το εκτενές χαρτοφυλάκιο δαπέδων  της εταιρίας DIPO περιλαμβάνει πέντε διαφορετικούς τύπους δαπέδων. Τα ξύλινα μασίφ δάπεδαεξωτερικά δαπεδα deckπρογυαλισμενα δαπεδαδάπεδα laminate, και βινυλικά δάπεδα. Σε διαφορετικούς τύπους ξύλων από το ξανθό Σουηδικό Έλατο έως το σκούρο Αφρικανικό Wenge

 

Ξύλινο δάπεδο μασίφ iroko

Το ξύλινο δάπεδο στην DIPO

Πέρα από την παραγωγή, η DIPO είναι αντιπρόσωπος και διανομέας των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού στο χώρο του δαπέδου: Intasa, Castro, Admonter, Dennebos στα προγυαλισμένα ξύλινα  δάπεδα, Egger, Krono Original, Floorpan στα laminate και Ado στα βινυλικά πατώματα. Η εξειδίκευση της DIPO αποτελεί εγγύηση ότι οι λύσεις πατωμάτων που προτείνει και εμπορεύεται είναι κατάλληλες τόσο για οικιακή. Όσο και για επαγγελματική χρήση: χώροι γραφείων και επαγγελματικές εγκαταστάσεις που απαιτούν υψηλή αντοχή, όπως εκθεσιακοί χώροι, γυμναστήρια, σχολές χορού, HO.RE.CA.

 

Ξύλινο δάπεδο προγυαλισμένο

Ανάλογα με το ύφος και τις ανάγκες κάθε έργου η DIPO , προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών με, φυσικό κυρίαρχο ρόλο να παίζουν η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και η ποιοτική και αξιόπιστη επεξεργασία τους, στεγνώνοντας για παράδειγμα το ξύλο με τις σωστές μεθόδους και στις καλύτερες συνθήκες.

 

Επιπλέον, οι ειδικοί της DIPO τηρούν όλους τους κανόνες, εφαρμόζοντας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθ’ όλη την πορεία της παραγωγής, χωρίς να αφήνουν κανένα στάδιο στη τύχη του. Παράλληλα, προτείνουν τις τέλειες λύσεις με τα καλύτερα ξύλα από όλον τον κόσμο για πατώματα, σκάλες, επενδύσεις τοίχων, στέγες, πέργολες.

Ξύλινο δάπεδο μασίφ teak

Ένα πραγματικό ξύλινο δάπεδο ή μια ξύλινη κατασκευή όχι μόνο φαίνεται όμορφη, αλλά δημιουργεί και μια αίσθηση επαφής με τη φύση. Τα υλικά φινιρίσματος και συντήρησης που χρησιμοποιεί η DIPO είναι οικολογικά υδατοδιαλυτά βερνίκια και λάδια. Έτσι ώστε να βελτιώσει την προστασία των ξύλινων πατωμάτων, αλλά και να αναδείξει τα φυσικά νερά και πόρους του ξύλου.

 

Ξύλινο δάπεδο προγυαλισμένο

Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό είναι η πράσινη πολιτική ευθύνης που ακολουθεί η DIPO. Μιας και με αίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον και τον πλανήτη φροντίζει να προμηθεύεται τις πρώτες ύλες της. Από πηγές νόμιμης υλοτόμησης που δεν επιβαρύνουν το φυσικό περιβάλλον και τα δάση. Οι πρώτες ύλες ξυλείας που χρησιμοποιεί φέρουν το σήμα του Forest Stewardship Council® (FSC). Πρόκειται για την πιστοποίηση ενός μη κυβερνητικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ιδρύθηκε το 1993. Σκοπός να προωθήσει την περιβαλλοντικά φιλική, την κοινωνικά αποδεκτή και οικονομικά βιώσιμη διαχείριση των δασών του πλανήτη. Εξασφαλίζοντας και αποδεικνύοντας ότι η διαχείριση των δασών πραγματοποιείται με υπεύθυνο και ορθό τρόπο.

Τα δάπεδα DIPO εκπέμπουν ζεστασιά και άνεση και ως εκ τούτου μεγιστοποιούν την αίσθηση ευζωίας στο σπίτι μας.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες DIPO.

Reset Password