Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Digital Levante: Ξέρουμε ήδη ποιο χρώμα θα κυριαρχήσει στο design 2023

Οι ειδικοί στην βιομηχανία χρωμάτων και της κλωστοϋφαντουργίας σύμφωνα με το διεθνές πρόγραμμα προβλέψεων τάσεων WGSN και το σύστημα χρωμάτων Coloro προβλέπουν ότι το χρώμα που θα κυριαρχήσει, θα επικρατήσει και θα βάψει τους χώρους, τα σπίτια και τα όνειρα μας είναι το Digital Lavender για τη χρονιά 2023. Αυτό το πολυδιάστατο λιλά έχει την ικανότητα να δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης, ηρεμίας, ενώ έχει μέσα του την επιθυμία της χαράς.

Τι άλλο ξέρουμε για αυτό το χρώμα; Σύμφωνα με το σύστημα χρωμάτων Coloro, η Digital Levante έχει το συνθηματικό κώδικα 134-67-16 , και η απόχρωση εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στον κυβερνοχώρο, στα digital media, στο internet, αλλά και σε όλο το φάσμα του ψηφιακού κόσμου. Σύντομα λοιπόν σύμφωνα με τους ειδικούς θα κάνει την εμφάνιση του και στον πραγματικό, αναλογικό κόσμο. Με ποιον τρόπο; Οι δημιουργοί επίπλων, υφασμάτων, διακοσμητές, interior designer θα το έχουν στην φαρέτρα τους για τα επόμενα χρόνια.

Paul IJsendoorn/ unsplash.com

Τι κάνει αυτό το χρώμα ιδιαίτερο;

Είναι ότι μέσα του συνυπάρχουν δυο διαφορετικές διαθέσεις: η αρμονία και η ηρεμία μαζί με τη χαρά και την ενέργεια. Δυο φαινομενικά διαθέσεις που θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αντίθετες. Η Digital Lavender τις ενώνει και τις εκφράζει και τις δυο την ίδια στιγμή. Έτσι λοιπόν με ένα χρώμα έχουμε ταυτόχρονα και διάθεση ηρεμίας, αλλά και κίνητρο να γίνουμε πιο δημιουργικοί, πιο ζωηροί, πιο κεφάτοι. Γιατί είναι πολύ σημαντική αυτή η συνύπαρξη; Γιατί μετά από τόσους δύσκολους μήνες καταπίεσης, κακής διάθεσης, άγχους και αναγκαστικού περιορισμού χρειαζόμαστε οτιδήποτε μπορεί να μας ξυπνήσει αυτά τα δυο συναισθήματα. Γι’ αυτό έχουμε ανάγκη την Digital Lavender.

Θα την δούμε σε χαλιά, μπογιές, τοίχους, υφάσματα, έπιπλα, διακοσμητικά κα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του είναι ότι όπως όλες οι παστελ αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και βασικά χρώματα.

Κάποιοι, υπόσχονται ακόμα περισσότερα και λένε πως αυτό το χρώμα που θα μπει πιο έντονα στη ζωή μας θα κάνει τα σπίτια μας χαρούμενα καταφύγια, οι κάτοικοι των οποίων θα συνδέονται πιο εύκολο με αισθήματα αισιοδοξίας, ελπίδας, σταθερότητας και ισορροπίας.
Γιατί να μην αρχίσουμε λοιπόν να υιοθετούμε την τάση από τώρα; Οι μεγάλοι οίκοι μόδας την έχουν αποθεώσει ήδη:

Ulla Johnson’s Spring 2021 

Δείτε το video που περιγράφει την δημιουργία του χρώματος Digital Levander

Reset Password