Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Εσύ είσαι Fabulous (Group);

Αν θέλετε να δώσετε στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο τη δική σας υπογραφή επιλέγοντας μόνο μια εταιρία, τότε αυτή είναι η Fabulous Group.

Η εταιρεία The Fabulous Group μετρά πάνω από 60 χρόνια στο χώρο της διακόσμησης και της δόμησης. Έχοντας καταφέρει να προσφέρει πάντα τόσο σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες μοναδικές επιλογές που κερδίζουν τόσο σε ποιότητα, τιμή, αλλά και αισθητική. Η εμπειρία της ομάδας της Fabulous Group είναι πάντα πρόθυμη να σας προτείνει την ιδανική εσάς λύση σε υφάσματα, δάπεδα, ταπετσαρίες ή άλλα αντικείμενα.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στο να προσφέρουν συνδυαστικές και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα απογειώσουν την αισθητική των χώρων σας. Στη Fabulous Group θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και print, κορυφαία υλικά δαπέδου όπως το Wise Woven, πρόκειται για ένα βινυλικο δάπεδο που συνδυάζει την ανάλαφρη αίσθηση με την υψηλή αντοχή. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση , με εύκολη εγκατάσταση παρέχοντας αντιβακτηριδιακή προστασία και ασφάλεια.

Ιδανική λύση, πραγματικά υψηλές απαιτήσεις είναι η συλλογή Wise Easy Core καθώς προσφέρει ανθεκτικότητα, είναι 100% αδιάβροχο και απορροφά τους κραδασμούς. Επιπλέον, το Wise LVT είναι δάπεδο απο PVC με υψηλή αντοχή, κατάλληλο για οικιακή και εμπορική χρήση. Σε όλα αυτά προσθέστε τη συλλογή Wise Flock με σχέδια μοκέτας υψηλής τεχνολογίας τα οποία συνδυάζουν υψηλή ανθεκτικότητα, άνεση και εξαιρετική ποιότητα. Αν ψάχνετε ταπετσαρίες, επίσης εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που θα αναδείξουν τους τοίχους σας ή τις επιφάνειες που θέλετε να καλύψετε.

Αν θέλετε να δώσετε τον δικό σας χαρακτήρα στους ιδιωτικούς ή τους επαγγελματικούς χώρους σας τότε στην Fabulous θα βρείτε πολλά διακοσμητικά είδη, είδη σπιτιού και διακόσμηση της, όπως μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα, χαλιά και πουφ σε διάφορα μεγέθη.

info http://www.thefabulousgroup.gr/

Reset Password