Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Ανακαίνιση τώρα! Τα 3D πάνελ ντύνουν χώρους και έπιπλα

Κερδίζουν τις εντυπώσεις με την ανάγλυφη υφή, τους γήινους τόνους και τις ηχομονωτικές ιδιότητές τους. Τα τρισδιάστατα πάνελ διατίθενται από την XYLOKAT.

Μεταμορφώνουν έπιπλα και εσωτερικούς χώρους και αποτελούν την πιο σύγχρονη πρόταση στο χώρο του ντιζάιν. Πρόκειται για τα τρισδιάστατα πάνελ της XYLOKAT που παρουσιάζουν µεγάλο αρχιτεκτονικό και διακοσµητικό ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, η 3D ανάγλυφη διάσταση δημιουργεί εφέ και ιδιαίτερη αίσθηση στην αφή. Επιφάνειες με ρωγμές, με υφή από πλέγμα, όψη πεπαλαιωμένου ξύλου κ.ά. προσφέρουν ένα άρτια προσεγμένο διακοσµητικό στοιχείο. Επιπλέον, τα τρισδιάστατα panels λειτουργούν και με την ηχομονωτική τους ιδιότητα, βελτιώνοντας την ακουστική του χώρου.

τρισδιάστατα πάνελ
Τρισδιάστατη ανάγλυφη επιφάνεια, XYLOKAT

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Βασική α΄ ύλη κατασκευής των 3D πάνελ της XYLOKAT είναι το M.D.F ή το κοντραπλακέ που είναι ισχυρής πυκνότητας υλικά και διασφαλίζουν κατά την επεξεργασία ένα άψογο φινίρισμα που θα τους προσδώσει το σχέδιο-σκάλισµα. Η επένδυση γίνεται με διάφορα είδη καπλαμά.

Τα 3D ανάγλυφα panels παραδίδονται ανεπεξέργαστα στη φυσική τους µορφή, αλουστράριστα. Λόγω των ιδιαίτερων υφών τους, τα τρισδιάστατα πάνελ είναι ιδανικά για την κατασκευή επίπλων και την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, βάφονται εύκολα και επιδέχονται όλων των ειδών τις βαφές.

τρισδιάστατα πάνελ XYLOKAT
Τρισδιάστατη ανάγλυφη επιφάνεια σε τραπέζι, XYLOKAT

Πού εφαρμόζουμε τα 3D πάνελ

Τα 3D panels της XYLOKAT μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε τομέα της επιπλοποιίας (κουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία, μπουφέ, συνθέσεις, πόρτες), καθώς και σε διάφορα projects (εξοπλισμοί καταστημάτων, ξενοδοχείων και μπαρ, διακόσμηση χώρου).

τρισδιάστατα 3D πάνελ
3D επιφάνεια τοίχου, XYLOKAT

Οι διαστάσεις των πάνελ είναι: 2200 x 1040 x 6 έως 20 mm
Η XYLOKAT καλύπτει µε στοκ κάθε μικρό ή μεγάλο έργο και έχει πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης.

Info: XYLOKAT

τρισδιάστατα διακοσμητικά πάνελ
Πόρτα με ανάγλυφη επιφάνεια, XYLOKAT
Reset Password