Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

BAU ONLINE: ισχυρή συμμετοχή, ισχυρό περιεχόμενο

Εργαλείο εξέλιξης της γερμανικής βιομηχανίας κατασκευών και ακινήτων

Η BAU ONLINE έχει έως τώρα θετική ανταπόκριση: 190 εκθέτες από 25 χώρες θα προσφέρουν ζωντανές παρουσιάσεις και προσωπικές συναντήσεις στην ψηφιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί 13 – 15 Ιανουαρίου 2021, με 22 εκθέτες ως χορηγούς. «Μέσω προσωπικής επαφής σε εμπορική έκθεση ή διαδικτυακής πλατφόρμας, είναι ένα εργαλείο σύνδεσης του κατασκευαστικού κλάδου ώστε να διατηρηθούν οι εμπορικές επαφές και η ανταλλαγή ιδεών παρ᾽όλες τις τρέχουσες προκλήσεις», δήλωσε ο Dr Reinhard Pfeiffer, αναπληρωτής πρόεδρος του Δ.Σ. της Messe München.

Πλάνο από τη διοργάνωση του 2019

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί 433 παρουσιάσεις και 1,386 συζητήσεις – με αυξητική τάση. Οι διαδικτυακοί επισκέπτες καλούνται να εγγραφούν νωρίς, μιας και κάποιες έχουν περιορισμένη πρόσβαση. Το εργαλείο προγραμματισμού “My BAU” τους βοηθά να οργανώσουν το ημερήσιο πρόγραμμα ζωντανών παρουσιάσεων, συζητήσεων και φόρουμ.

Το συνεδριακό πρόγραμμα έχει τρεις πυλώνες και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, διότι «από την ψηφιοποίηση και την κυκλική οικονομία έως την ενεργειακή μετάβαση και την αειφορία, η τρέχουσα κατάσταση λειτουργεί καταλυτικά στη διαδικασία εξέλιξης της γερμανικής βιομηχανίας κατασκευών και ακινήτων», εξηγεί ο Thomas Kirmayr, της Fraunhofer Allianz Bau.

Τέτοιες προκλήσεις μπορούν να «αντιμετωπιστούν εκπαιδεύοντας μελλοντικούς ειδικούς στην έρευνα και τη διδασκαλία, καθώς και με την ενεργό προώθηση νέων επιχειρήσεων», σχολιάζει ο Kasimir Forth, Πολυτεχνείο Μονάχου. Η ψηφιακή εφαρμογή απαιτείται επίσης στην αειφορία, όπως για παράδειγμα «η αντικατάσταση hardware με software για τον έλεγχο της θερμοκρασίας των κτιρίων», εξηγεί ο Dietmar Eberle, της Baumschlager Eberle Architekten. «Είναι ζωτικής σημασίας να συμφιλιωθούν η ανθρωπότητα, ο χώρος και το περιβάλλον», λέει ο Martin Haas, του haascookzemmrich STUDIO2050. Αυτοί και πολλοί άλλοι κορυφαίοι ειδικοί θα συμμετέχουν στο συνέδριο παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για το μέλλον της κατασκευής.

Η εγγραφή των εκθετών θα είναι ανοιχτή έως τις 8 Ιανουαρίου. Τα εισιτήρια επισκεπτών είναι δωρεάν. Η καθιερωμένη εμπορική έκθεση θα διεξαχθεί το 2023.

Reset Password