Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Altro Salotto: κλασικό έπιπλο σε σύγχρονο περιβάλλον

Σε συνεργασία με τους καλύτερους σχεδιαστές και σε συνάρτηση με τις κυρίαρχες τάσεις της διακόσμησης, η Altro Salotto υπογράφει δημιουργίες υψηλής και διαχρονικής αισθητικής.

Η εταιρεία Altro Salotto διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα όπου και πραγματοποιείται όλη η παραγωγή, από τον σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση. 

Άρτιος εξοπλισμός που συνδυάζεται με την παρουσία του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού που κατέχει απόλυτα την τεχνογνωσία της χειροποίητης κατασκευής. Που εμμένει να επιμένει στη λεπτομέρεια για την υλοποίηση κάθε συλλογής. Από έναν επιβλητικό και άνετο καναπέ, μια κομψή και λειτουργική πολυθρόνα μέχρι την πολυτέλεια του προσεγμένου ανάκλινδρου. Ακόμη και την αρχοντιά ενός κρεβατιού το πάθος μας για την δημιουργία μοναδικών επίπλων δεν σταματάει ποτέ στην Altro Salotto.

Altro salotto

Οι πρώτες ύλες παραγωγής, οι οποίες προκύπτουν μέσα από συνεχείς αναζητήσεις. Η αυστηρή επιλογή, αξιοποιούνται πλήρως με την εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνοτροπιών κατασκευής που εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής. Μια συνθήκη που δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να διαμορφώνει bespoke furniture για κάθε περίπτωση. Από λειτουργικούς επαγγελματικούς χώρους μέχρι μια κατοικία.

Με ιστορία στην κατασκευή χειροποίητων επίπλων που ξεπερνάει τον μισό αιώνα και σταθερή προσήλωση στην αξία της ποιότητας και της πρωτοτυπίας. Η εταιρεία Altro Salotto αποτελεί μια σταθερή επιλογή για όσους επιθυμούν εκλεπτυσμένο ύφος στον χώρο τους.

Reset Password