Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η νέα πρόταση στις πόρτες εσωτερικού χώρου

Η εταιρεία LATAS DOORS αξιοποιεί την πολύχρονη εμπειρία της για αναβαθμισμένες, κατασκευαστικά και αισθητικά, σειρές με εσωτερικές πόρτες

Κάθε χώρος – προσωπικός ή επαγγελματικός – απαρτίζεται από διακοσμητικά και δομικά στοιχεία η ποιότητα και ο σχεδιασμός των οποίων προσδιορίζουν τελικά και την ταυτότητα του. Η LATAS DOORS, έπειτα από 30 χρόνια δημιουργίας, επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση εμπλουτίζοντας  συνεχώς τις σειρές της με πόρτες εσωτερικών χώρων που χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και σχεδιαστική υπεροχή.

Συγκεκριμένα, η LATAS DOORS ειδικεύετα στην παραγωγή εσωτερικής πόρτας (ανοιγόμενη και συρόμενη) χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς διαθέτοντας έτσι το πλεονέκτημα να εφαρμόζει λύσεις με εγγυημένη ποιότητα. Η καινοτομία, η μεγάλη γκάμα προϊόντων, η ποικιλία σχεδίων και αποχρώσεων καθώς και η άμεση, υπεύθυνη εξυπηρέτηση ισχυροποιούν και θεμελιώνουν την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Μια δυναμική πορεία και παράλληλα μια συνεχής ανανέωση που προκύπτει από την δημιουργική ανησυχία των ανθρώπων της LATAS DOORS ώστε το προφίλ της εταιρείας αλλά και κάθε πρόταση της να ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες κατασκευαστικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις. Γι’ αυτό και με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς  επαναπροσδιορίζεται με νέο λογότυπο, με ένα πλούσιο προϊόντικο κατάλογο και ένα πλήρες, κατατοπιστικό site.  Οι πόρτες LATAS DOORS – για κατοικίες, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους – ταξινομούνται σε economy modern, economy standard και luxury καθώς και στις ταμπλαδωτές, με τζάμι και εκείνες χωρίς σχέδιο. Επιπλέον, χάρη στη τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού της, επιδικνύει ιδιαίτερη ευελιξία σε ειδικές κατασκευές για projects ακόμη και των πιο απαιτητικών προϋποθέσεων. Οι σειρές της LATAS DOORS διαμορφώνουν χώρους όπου η ιδιωτικότητα και ο χωροταξικός διαχωρισμός επιτυγχάνεται μέσα από την αρτιότητα που  έγκειται στην αρμονική συνύπαρξη λειτουργικού, λεπτομερούς και high-end σχεδιασμού.

Reset Password