Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

ΑΚRITAS CHROMA PLUS: Μια εφαρμογή, όλες οι λύσεις στο χέρι σας

Με τις ρίζες της βαθιά στην παράδοση που εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία ΑΚRITAS κρατά το βλέμμα διαρκώς στραμμένο στο μέλλον, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες για να προσφέρει ακόμα καλύτερες και πρωτοποριακές υπηρεσίες καθώς και απόλυτη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Έτσι, για άλλη μια φορά καινοτομεί, με τη δημιουργία της προϊοντικής εφαρμογής ΑΚRITAS CHROMA PLUS, μιας εφαρμογής δειγματισμού των προϊόντων της ΑΚRITASγια smartphones και tablets η οποία είναι συμβατή με Android και ΙΟS συσκευές.

Με άμεση και συνεχή ενημέρωση της εφαρμογής για τα χρώματα και τα σχέδια μελαμίνης και HPL, η ΑΚRITAS CHROMA PLUS αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών και της διακόσμησης, προσφέροντας μια μεγάλη παλέτα επιλογών εύκολα και άμεσα στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή του tablet σας.

Στην εφαρμογή θα βρείτε τον πλήρη και ανανεωμένο κατάλογο των προϊόντων της ΑΚRITAS, σε ένα λειτουργικό και εύχρηστο εργαλείο για συνεχή και άμεση πρόσβαση στο δειγματολόγιο της εταιρείας.

Η εφαρμογή ΑΚRITAS  CHROMA PLUS διατίθεται εντελώς δωρεάν στο Google Play ή στο App Store.

Reset Password