Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Μινιμαλισμός, χρώματα & βιώσιμα υλικά κυριαρχούν στο ντιζάιν

Τις μεγαλύτερες τάσεις που θα μας συντροφεύσουν όλο το χρόνο ανέδειξε μια νέα μελέτη.

Πολλοί τομείς βιώνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στο πλαίσιο της πανδημίας. Ένας από αυτούς είναι η διακόσμηση εσωτερικού χώρου που βλέπουμε ότι δέχεται επιρροές σε συνάρτηση με τον τρόπο που ζούμε. Η Επανάσταση της… ευχαρίστησης είναι μια βαθιά αλλαγή στο ντιζάιν, σύμφωνα με την εταιρεία The Future Laboratory που εκπονεί μελέτες για τις τάσεις.

Οι καταναλωτές θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην ευχαρίστηση. Ιστορία, εσωστρέφεια και αγάπη για το περιβάλλον αποτυπώνονται στο χώρο της κατοικίας και επηρεάζουν και το σύγχρονο ντιζάιν. Σύμφωνα με τη μελέτη, οι μεγαλύτερες τάσεις στο ντιζάιν αυτή τη χρονιά είναι οι παρακάτω:

1.Μινιμαλισμός

Κουζίνα, Dash

Το ρεύμα αυτό στο ντιζάιν επιβάλει καθαρές γραμμές στο σχεδιασμό, ενώ απορρίπτει τη βαριά, με περιττά στοιχεία, διακόσμηση. Η αισθητική είναι ευχάριστη στο μάτι. Ένα δωμάτιο μίνιμαλ έχει αρκετό ελεύθερο χώρο και τα έπιπλα δημιουργούν την αίσθηση του αέρινου.

2.Βιώσιμα υλικά

trends ντιζάιν
Πουφ, astir sa

Δίκαιο και ηθικό εμπόριο, παραγωγή σε πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας για τους εργαζόμενους, άνεση με ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον και τις πηγές ενέργειας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα.

3.Υιοθετήστε το χρώμα

Πράσινο, κίτρινο, μπλε, ροζ αλλά και γήινα χρώματα είναι το βασικό στοιχείο στην κατοικία φέτος.

4.Υφή

ντιζάιν τάσεις 2021
Τρισδιάστατη επιφάνεια πόρτας, Xylokat

Συναντάμε ολοένα περισσότερο επιφάνειες με ανάγλυφη υφή, ίσως παλαιωμένου ξύλου, μετάλλου, δέρματος κ.ά.

5.Καμπύλες

Τα έπιπλα με καμπύλες στο σχεδιασμό τους εμφανίστηκαν τη δεκαετία του 1950 και έκαναν δυναμικό comeback πέρυσι. Το στρογγυλό σχήμα στα έπιπλα προσφέρει αίσθηση ακρίβειας, καθαρότητας, και φρεσκάδας.

6.Art deco

Το συγκεκριμένο κίνημα γεννήθηκε πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το στυλ δανείζεται διαφορετικά στοιχεία. Φέρτε στο νου σας λαμπερές επιφάνειες που ακτινοβολούν σε διαφορετικές αποχρώσεις.

7.Το modern classic είναι must

τάσεις ντιζάιν
Verfolab, Nova

Η αγάπη για το κλασικό και τις αντίκες αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όπως και η επιθυμία για υψηλή ποιότητα και άνεση.

Reset Password