Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η Kronospan παρουσιάζει τις πιστοποιημένες αντιβακτηριακές επιφάνειες

Συνδυάζει υγιεινή και αισθητική για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο

Η Kronospan ιδρύθηκε το 1897 στην Αυστρία και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής πάνελ με βάση το ξύλο. Πρωτοπόρα σε πολλές από τις βασικές εξελίξεις της βιομηχανίας πάνελ, οδηγεί την ανάπτυξη προϊόντων και την καινοτομία στο μέλλον. Τα προϊόντα της έχουν ευρεία εφαρμογή σε όλες τις βιομηχανίες δαπέδων, επίπλων και δόμησης.

Πάγκοι εργασίας, συμπαγείς σανίδες και High Pressure Laminates (HPL) τηρούν το διεθνές πρότυπο ISO 22196: 2011, το οποίο μετρά την αντιβακτηριακή αποτελεσματικότητα μιας επιφάνειας και τη μείωση των βακτηρίων σε διάστημα 24 ωρών. Οι δοκιμές σε Staphylococcus aureus και Escherichia coli επιβεβαιώνουν ότι η επιφάνεια των υλικών έχει την ικανότητα να αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Λόγω της υγειονομικά σφραγισμένης επιφάνειας, τα βακτήρια και τα μικρόβια μειώνονται κατά 99,9% εντός 24 ωρών. Αυτό το χαρακτηριστικό αποτρέπει επίσης την αναπαραγωγή τους, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για χώρους που υπόκεινται σε υψηλές απαιτήσεις υγιεινής, χωρίς να υστερούν σε αισθητική.

Κατοικία

Η υγιεινή και ο τακτικός καθαρισμός είναι απαραίτητα για την καλή υγεία, ειδικά στα σπίτια μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τους πάγκους της κουζίνας, του μπάνιου, οι μετώπες και το δάπεδο έχουν αντιβακτηριακή ιδιότητα χωρίς πρόσθετα που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς σε κάθε περίπτωση.

Επαγγελματικοί χώροι

Εκτός από τα μέτρα υγιεινής που ακολουθούνται στον χώρο εργασίας, η ποιότητα των πάνελ σε επαγγελματικούς χώρους συνάθροισης παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες και οι εύκολες στον καθαρισμό επιφάνειες των προϊόντων της Kronospan μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων μεταξύ συναδέλφων, επισκεπτών ή ασθενών.

Δημόσιοι χώροι

Στους δημόσιους χώρους οι άνθρωποι πρέπει να είναι σίγουροι ότι η ασφάλειά τους έχει διασφαλιστεί. Η καθαριότητα σε ξενοδοχεία, σχολεία, εμπορικά κέντρα και νοσοκομεία είναι ζωτικής σημασίας σε περιοχές υψηλής κίνησης. Τα αντιβακτηριακά ελασματοποιημένα φύλλα HPL, οι συμπαγείς σανίδες και τα δάπεδα διατίθενται σε μια ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων και προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού σε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές.

Reset Password