Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Δείτε τις νέες αφίξεις ντιζάιν στο Milano Design City έως 23/4

Εμπνευσμένες ιδέες ντιζάιν και καινούρια έπιπλα παρουσιάζουν τα διεθνή brands στο Μιλάνο με το Milano Design City και Fuorisalone.

Να δικαιώσει τον τίτλο της πρωτεύουσας του ντιζάιν μετά και την ακύρωση του Salone del Mobile λόγω πανδημίας, επιχειρεί έως τις 23 Απριλίου το Μιλάνο που θέλει να αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα το 2021. Οι δράσεις του θεσμού Milano Design City, διάρκειας δύο εβδομάδων, συνεχίζονται και φέτος για λίγες μέρες ακόμα, online και offline. Την ίδια στιγμή λαμβάνει χώρα και το Fuorisalone σε digital έκδοση με παρουσιάσεις νέων προϊόντων, ομιλίες και εκθέσεις που μπορείτε να δείτε online.

Τι να μη χάσετε στο Milano Design City:

Στο site Fiorisalone θα δείτε προϊόντα και χώρους διαμορφωμένους με συμμετοχή 444 brands. Ενδεικτικά, αξίζει να επισκεφτείτε:

1. Την αίθουσα του Moroso με 5 διαφορετικές προτάσεις για το χώρο που ζούμε, στον εκθεσιακό χώρο επί της Via Pontaccio που πλέον διατίθεται μόνο online. Το project λέγεται Stanze με προϊόντα ευέλικτα και προσωποποιημένα, σε ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και σε διάφορα μεγέθη. Τα συνοδεύουν ξεχωριστοί τάπητες, φωτιστικά, έπιπλα και αξεσουάρ για το σπίτι.

Moroso ντιζάιν

2.Την έκθεση της Vissionaire αφιερωμένη στον καλλιτέχνη Paolo Leonardo που τρέχει έως τέλος Ιουλίου. Στη Wunderkammer gallery κυριαρχεί η ατμόσφαιρα ενός πριβέ εσωτερικού χώρου. Η επίσκεψη γίνεται με ραντεβού.

μιλάνο ντιζάιν
Εκθεσιακός χώρος της Visionnaire

3.Την εγκατάσταση της Elena Salmistraro με τίτλο Amor Fati για λογαριασμό του οίκου Cappellini.

Δείτε το βίντεο:

4.Το project The Cassina perspective 2021του οίκου Cassina.

Δείτε το βίντεο:

Οι νέες αφίξεις στο Design Milano City

Ξεχωρίζουμε το Noonu της B&B Italia, μια σύνθεση επίπλου του Antonio Citterio, που εμπνεύστηκε από ένα σύμπλεγμα νησιών στις Μαλδίβες.

Δείτε το βίντεο:

Εντυπωσιακή είναι η συλλογή Intimacy collection του οίκου Zanotta που πραγματεύεται τη σχέση επίπλων και ανθρώπου σε 6 διαφορετικά σκηνικά. Αυτή η σχέση επαναδιαμορφώνεται με το χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

έκθεση ντιζάιν Μιλάνο
Τραπέζια Tweed mini, Intimacy Collection, Zanotta

Το τραπέζι Square του οίκου Riflessi στην Piazza Velasca με μια κορυφή σε σχήμα βαρελιού.

Δείτε το βίντεο:


Αστικό ντιζάιν

Το σκηνικό έχει αλλάξει και στην πόλη του Μιλάνο, καθώς εκτός από αρκετά αρχιτεκτονικά γραφεία και ντιζάιν που μετακόμισαν σε άλλους δρόμους, πολλοί εκθεσιακοί χώροι έχουν στις βιτρίνες τους πολύχρωμες γλυπτές φόρμες, όπως ο χώρος της Alpi, επί της Via Solferino.

έκθεση ντιζάιν Μιλάνο
Νέα συλλογή της Raw Edges για την Alpi.

Ο οίκος Gervasoni επί της Via Durini στο Μιλάνο, όπου χτυπά η καρδιά του ντιζάιν, παρουσιάζει νέες προτάσεις για εσωτερικούς χώρους από την Paola Navone.

milano design city
Εκθεσιακός χώρος Gervasoni

Στη γκαλερί Living Divani πρωταγωνιστεί η Summo collection του Piero Lissoni.

Info: Fuorisalone

Reset Password