Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα Σαλονιού

Μπορεί τα έπιπλα-πρωταγωνιστές σε έναν χώρο να είναι οι καναπέδες, οι πολυθρόνες και οι καρέκλες, αλλά φανταστείτε πως θα έμοιαζε ένας χώρος χωρίς τα έπιπλα σαλονιού, όπως μπουφέδες, έπιπλο tv, βιβλιοθήκες και άλλα Έπιπλα Σαλονιού. Τα έπιπλα αυτά τακτοποιούν, ησυχάζουν ένα δωμάτιο, ανεβάζοντας του επίσης την αισθητική, αλλά κυρίως την λειτουργικότητα.Περισσότερα

Ποιος μπορεί να φανταστεί ένα σαλόνι χωρίς έπιπλο tv; Πώς θα έμοιαζε μια τραπεζαρία χωρίς έναν ή παραπάνω μπουφέδες; Ή φανταστείτε τι ατμόσφαιρα μπορεί να δώσουν οι βιβλιοθήκες σε ένα σπίτι ή σε ένα σαλόνι ή σε έναν οποιοδήποτε χώρο, αλλά και πόσο χρήσιμες είναι σε ένα παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο.

Επίσης, πολλές φορές τα συστήματα αποθήκευσης όπως μπουφέδες , έπιπλο tv, βιβλιοθήκες είναι αυτά που φέρνουν επιπλέον στοιχεία.

 

Βιβλιοθήκες

Οι βιβλιοθήκες είναι ένα πολύ σημαντικό Έπιπλα Σαλονιού όχι μόνο για ένα σπίτι, αλλά για πολλούς χώρους. Δεν δημιουργήθηκαν μόνο για να αρχειοθετούμε τα βιβλία μας. Οι βιβλιοθήκες δημιουργούν χώρους για να φιλοξενηθούν διακοσμητικά στοιχεία, να ταξινομηθούν δίσκοι ή άλλα αντικείμενα. Οι βιβλιοθήκες δεν είναι μόνο ένας αποθηκευτικός χώρος. Μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή. Μας επιτρέπει επίσης να επιδεικνύουμε διακοσμητικά αντικείμενα, βάζα, αναμνηστικά ταξιδιού και σπάνια μικρά κομμάτια τέχνης, αποτελώντας ένα έπιπλο που μπορεί να καθορίσει το στυλ και τον χαρακτήρα του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται.

 

Έπιπλο TV

Ένα έπιπλο tv εκτός του ότι παρέχει μια θέση για να στηριχτεί μια τηλεόραση, ταυτόχρονα επιπλώνει το σαλόνι προσφέροντας extra αποθηκευτικούς χώρους για την εισαγωγή παιχνιδιών, κονσολών, αποκωδικοποιητών, συσκευών αναπαραγωγής DVD/Blu-Ray ή ό,τι μπορεί να είναι απαραίτητο σε ένα σαλόνι ή σε ένα οικογενειακό καθιστικό. Βρείτε στο CFW τα Έπιπλα Σαλονιού που έχετε ανάγκη είτε με συρτάρια, ειδικές θήκες για καλώδια, κρυφούς φωτισμούς ή κλασικούς, industrial συνδυασμούς.

 

Μπουφέδες

Οι μπουφέδες είχαν πάντα μια θέση στο σαλόνι και την τραπεζαρία. Παραδοσιακά, η θέση τους ήταν στη κουζίνα με το πέρασμα του χρόνου όμως αναβαθμίστηκαν και πλέον δεν αποθηκεύουν μόνο πιάτα και μαχαιροπίρουνα. Πλέον, οι interior designers το προτείνουν ως μια μονάδα αποθήκευσης που μπορεί να σταθεί σε πολλά και διαφορετικά περιβάλλοντα. Οι μπουφέδες δεν είναι μόνο ένα αποθηκευτικό έπιπλο αλλά και ένα έπιπλο που συμβάλλει στην αισθητική απόδοση ενός interior design project υπογραμμίζοντας την γενική αισθητική γραμμή.

 

Κονσόλες

Οι κονσόλες είναι εκείνα τα έπιπλα που μπορούν να δώσουν λύση στο κάθε πρόβλημα. Μπορούν να γίνουν το έπιπλο-κλείδι. Οι κονσόλες τοποθετούνται δίπλα σε πόρτες, σε διαδρόμους, σε γωνιές που μοιάζουν ανεκμετάλλευτες. Οι κονσόλες έχουν έντονο αισθητικό ρόλο, αλλά και προσφέρουν τη δυνατότητα γρήγορης τοποθέτησης μικρών αντικείμενων.

 

Κρεμάστρες και Καλόγεροι

Σας φαίνονται ασήμαντα αξεσουάρ και έπιπλα οι κρεμάστρες και οι καλόγεροι; Δε θα έπρεπε. Οι καλόγεροι και οι κρεμάστρες μπορεί να θεωρούνται μικρά αντικείμενα για να θεωρηθούν έπιπλα όμως η χρηστικότητα τους είναι από τις πιο σημαντικές. Είναι το σημείο που θα αφήνετε καθημερινά τα παλτό ή τα πανωφόρια σας, ενώ οι κρεμάστρες και οι καλόγεροι σε ένα υπνοδωμάτιο επίσης μπορούν να συνδράμουν καθοριστικά στην οργάνωση.

 

Συνθέσεις

Τι είναι οι συνθέσεις; Ό, τι μπορεί να καταφέρουν τα έπιπλα tv και οι βιβλιοθήκες μαζί μπορούν να το καταφέρουν ταυτόχρονα οι συνθέσεις. Μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο τα οπτικοακουστικά συστήματα ενός καθιστικού ή ενός σαλονιού, ταυτόχρονα όμως μπορούν να λειτουργήσουν και ως βιβλιοθήκες στην καρδιά του σπιτιού. Οι συνθέσεις επίσης μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη της ακαταστασίας. Διαθέτουν βιτρίνες, κλειστές μονάδες αποθήκευσης, αλλά και θέσεις για αναμνηστικά και άλλα διακοσμητικά.

 

Reset Password