Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

CFW: Μια 365 online εμπειρία αναζήτησης υπηρεσιών interior και exterior design.

Για τους επαγγελματίες, το CFW είναι το ιδανικό Business to Business εργαλείο μάρκετινγκ. Δίνει σε interior designers, αρχιτέκτονες και άλλους experts εύκολη και άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από εύχρηστη εμπειρία αναζήτησης.

Το CFW.GR φιλοδοξεί να γίνει η μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα περιεχομένου που αφορά στο interior και exterior design.

Project CFW

 

Το CFW.GR προσφέρει μια ολοκληρωμένη online design εμπειρία 365 ημέρες τον χρόνο, που δεν μπορεί τίποτα και κανένα απρόοπτο να την διακόψει. Βρίσκεται 365 ημέρες τον χρόνο μερικά κλικ μακριά από τον καταναλωτή, τον κατασκευαστή, τον αρχιτέκτονα, τον πωλητή, τον διακοσμητή και τον κάθε design lover.

Το CFW.gr οραματίζεται ένα λαμπρό  μέλλον για το  interior και exterior design, το χώρο του επίπλου, της δόμησης, της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα και για αυτό θέλει να αποτελέσει έναν από τους διαμορφωτές του. Στοχεύει να αποτελέσει κεντρικό σημείο, συνάντησης, ένωσης και συνύπαρξης όλων των κλάδων, αλλά και των σταδίων της βιομηχανίας του interior και του exterior design. Για αυτό αναπτύξαμε τον τελευταίο χρόνο μια εύχρηστη πλατφόρμα περιεχομένου υψηλού επιπέδου, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο και ευρύ επιχειρηματικό δίκτυο το οποίο μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της δυναμικής συνολικά της εγχώριας βιομηχανίας. Στόχος του είναι στο δίκτυο να συνυπάρξουν αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μεταπωλητές, κατασκευαστές, αγοραστές και λάτρεις του σχεδιασμού να συνδέονται μαζί τους καθημερινά εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά.

Το CFW.GR είναι:

Business to Business Δίκτυο
Επαγγελματίες, experts, εταιρίες, οίκοι και οργανισμοί που διαμορφώνουν τάσεις στο χώρο του επίπλου και του interior design, επικοινωνούν ανοίγουν διαύλους επικοινωνίας με αρχιτέκτονες, πωλητές, διακοσμητές, και όλους τους λάτρες του design.

Διαρκής επικοινωνία  

Τα μέλη του CFW.GR έχουν την ευκαιρία να ενημερώνουν το κοινό μας για όλα όσα συμβαίνουν στη βιομηχανία του επίπλου, με ενδιαφέρουσα θέματα, ειδήσεις, προτάσεις, αλλά και για τις τελευταίες καινοτομίες, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Συνεργάτης

Το CFW.GR γίνεται ο σύμμαχος σας. Μπορεί να δημιουργήσει μαζί σας ένα νέο συναρπαστικό μέλλον  για την εταιρία σας απολαμβάνοντας τα οφέλη της παρουσίας σας μέσα στην design αγκαλιά του, αναπτύσσοντας μαζί σας μια ολοκληρωμένη online παρουσία  που θα αποτελέσει το ιδανικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων σας.

Project CFW

Οι αριθμοί αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω:

  • 70.000 χρήστες σε ένα χρόνο επισκέφθηκαν το cfw.gr και είδαν 273.000 σελίδες
  • Η απήχηση των δημοσιεύσεων μας στα social media ανέρχονται σε 687.583 χρήστες και οι εμφανίσεις των δημοσιεύσεων έγιναν 1.200.000 φορές.
  • Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος προς τα μέλη μας καταγράφτηκαν ως εξής: 2.112 επισκέψεις στα web site των μελών μας, 515 τηλεφωνικές κλήσεις στα μέλη μας, 320 email δήλωσης ενδιαφέροντος για προσφορές ή συνεργασίες.
  • 250 downloads σε έντυπα των συμμετεχόντων εταιριών.
  • To CFW.gr μετρά 50 εταιρίες-μέλη, 5.000 καταχωρήσεις με προϊόντα και 100 δημοσιευμένα projects.
  • Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί τουλάχιστον 450.000 mail από τη βάση των δεδομένων μας και έχουν αναγνωσθεί από 90.000 αποδέκτες.

Project CFW

Πηγή Google Analytic

Project CFW

Πηγή Facebook

Χρειάζεστε κι άλλα επιχειρήματα; Γίνετε μέλος του CFW.gr για να γίνετε μέρος της μεγαλύτερης ελληνικής πλατφόρμας περιεχομένου που αφορά στο χώρο του επίπλου, της δόμησης, αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και όλων των κλάδων του interior και exterior design.

Ελάτε να δομήσουμε μαζί ένα νέο φωτεινό μέλλον για το interior και το exterior design στην Ελλάδα.

 

Στο cfw είμαστε πάντα πρόθυμοινα σας βοηθήσουμε! 

Τηλεφωνικά: 2105746593

Ακολουθείστε μας
Facebook  Instagram  LinkedIn

Εγγραφτείτε στο newsletter


Reset Password