Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Ξύλινα Κουφώματα

Τα Ξύλινα Κουφώματα, ξύλινα παράθυρα και η Μπαλκονόπορτες είναι στρατηγικής σημασίας σε ένα κτίριο τόσο για την άνεση όσο και για την ενεργειακή απόδοση. Η ενεργειακή απόδοση αξιολογείται με βάση τον ρυθμό μετάδοσης θερμότητας. Ο οποίος καθορίζει τη μέση ροή θερμότητας που διέρχεται μέσα από μια επίπεδη επιφάνεια που χωρίζει δύο χώρους με διαφορετικές θερμοκρασίες.  Στο CFW θα βρείτε ξύλινα παντζούρια, ξύλινη μπαλκονόπορτα, ξύλινο παράθυρο. Περισσότερα

 

 

 

Υπολογίζεται ότι σε ένα κτίριο με χαμηλής ποιότητας στα Ξύλινα Κουφώματα. Παράθυρα. Πόρτες χάνεται το 30% της ενέργειας που χρησιμοποιείται. Για τη θέρμανση του κτιρίου. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να επενδύσετε σε παράθυρα και πόρτες με χαμηλό συντελεστή U. Πρόκειται για την παθητική προστασία κατά του θορύβου , την αντίσταση του αέρα , την υδατοστεγανότητα. Και την αεροδιαπερατά που προσφέρουν τα ξύλινα κουφώματα ή οι πόρτες σε έναν εσωτερικό χώρο.

 

Τρόπος Κατασκευής Ξύλινα Κουφώματα

Το πρότυπο αναφοράς είναι το UNIENISO 14351-1 , οι πόρτες και το ξύλινο παράθυρο πρέπει να είναι ανεμοστεγή, αδιάβροχα, αεροδιαπερατά και ανθεκτικά. Σημαντικό είναι επίσης ότι , από το 2009, μόνο οι πόρτες και τα ξύλινα παράθυρα με σήμανση CE θα μπορούν να πωλούνται νόμιμα. Στο cfw θα βρείτε ξύλινες πόρτες , ξύλινα παράθυρα , ξύλινες μπαλκονόπορες με τις ποιο αποδοτικές και καινοτόμες λύσεις για τον χώρο σας. Κουφώματα σε παραδοσιακή ή μοντέρνα γραμμή από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνίτες, κατασκευασμένα σε υψηλής τεχνολογίας παραγωγικές μονάδες.
.

Reset Password