Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Νέες τάσεις στις κουζίνες για το 2024 από τη Nolte Kitchen

Η Nolte Kitchen φέρνει μοντέρνες και καινοτόμες ιδέες για το χώρο της κουζίνας. Οι νέες σειρές από έπιπλα κουζίνας της εταιρείας για το 2024 ενσωματώνουν όλες τις νέες και καυτές τάσεις εσωτερικής διακόσμησης. Συνδυάζουν τόσο αισθητική όσο και λειτουργικότητα και υπόσχονται να μεταμορφώσουν την καθημερινή εμπειρία μαγειρικής. Μάθετε όλα τα μυστικά της Nolte Küchen και δημιουργήστε χώρους όμορφους και πρακτικούς.

Artline: σύγχρονη κομψότητα Nolte Kitchen

Συνεπής στις νέες τάσεις της διακόσμησης, η Nolte Kitchen εισάγει στη συλλογή της το φυσικό στοιχείο και το μοντέρνο σχεδιασμό. Είναι γεγονός ότι οι καθαρές, μοντέρνες γραμμές και το μίνιμαλ στη διακόσμηση παραμένουν δημοφιλείς και φέτος. Η σειρά ARTLINE με ραβδωτές ξύλινες προσόψεις δίνει μια δυναμική και ταυτόχρονα κομψή αίσθηση στον χώρο. Ειδικότερα, η ανοιχτή απόχρωση Stripe Wood Crema συνδυάζεται αρμονικά με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ οι κουζίνες με ανοιχτές ραφιέρες αναδεικνύουν τον χώρο. Επιπλέον, διαθέσιμη είναι και η πιο σκούρα απόχρωση Stripe Wood Coffee. Η αντιδακτυλική δε επίστρωση των ντουλαπιών κουζίνας αποδεικνύεται άκρως πρακτική. Ανακαλύψτε

Τάσεις της Nolte Kitchen
ΚΟΥΖΙΝΑ ARTLINE 546, Nolte Kitchen

Cantera: φυσική ομορφιά πέτρας

Οι σχεδιαστές φέτος προβάλλουν την αυθεντική ομορφιά της πέτρας στις κουζίνες. Η σειρά CANTERA της Nolte Kitchen ενσωματώνει αυτή την τάση με εξαιρετική δεξιοτεχνία. Είναι διαθέσιμη σε αποχρώσεις όπως το κρεμ της άμμου ( Sandstone Cream) και το γκρι της λάβας (Lava Gray) που προσφέρουν μια φυσική και εντυπωσιακή αισθητική. Οι γήινες αυτές αποχρώσεις δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στην κουζίνα. Αποπνέουν ηρεμία και αρμονία με μια φυσική αισθητική που εντυπωσιάζει. Οι επιλογές συνδυασμών είναι πολλές από ανοιχτόχρωμες μέχρι πιο σκουρόχρωμες επιλογές. Υφές και αποχρώσεις συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ντουλάπια κουζίνας από τη σειρά CANTERA της Nolte Kitchen. Έπιπλα Κουζίνας
ΚΟΥΖΙΝΑ ARTLINE 547, Nolte Kitchen

Country Style: Σύγχρονο ρουστικ στυλ Nolte Kitchen

Η απλότητα και η κομψότητα της Country Style σειράς της Nolte Kitchen προσφέρει μια διαχρονική γοητεία στις κουζίνες. Συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία ενώ επιτρέπει πλήρη ευελιξία στο σχεδιασμό. Ακολουθώντας τις τάσεις του 2024, η Nolte Kitchen προτείνει το LUGANO LACQUER, ένα κομψό μαύρο ματ χρωματισμό με αυθεντική ξυλώδη υφή που απονέει ζεστασία. Ταυτόχρονα, το πλαίσιο λάκας FRAME LACQUER, αναδεικνύει τον τέλειο συνδυασμό παράδοσης και σύγχρονων στοιχείων και προσθέτει μια διακριτική πολυτέλεια. Επιπλέον, η επιλογή ΜatrixArt προσφέρει ένα μοντέρνο, χωρίς λαβές στυλ ενώ η ενσωμάτωση φωτισμού και οι λεπτομέρειες από μπρούντζο προσδίδουν διαχρονική κομψότητα, δημιουργώντας έναν χώρο που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική.

Έπιπλα Κουζίνας, Κουζίνα Country Style της Nolte Kitchen
ΚΟΥΖΙΝΑ LUGANO LACK F18, Nolte Kitchen

OAK VENTURA της Nolte Kitchen: Η γοητεία του ξύλου

Η σειρά OAK VENTURA προσφέρει έναν ζεστό ξύλινο τόνο βελανιδιάς που αποπνέει άνεση και θαλπωρή. Συνδυασμοί του χρώματος του ξύλου όπως η σειρά ARTWOOD της συλλογής Oak Ventura με λευκή γυαλιστερή λάκα της σειράς FINE LACQUER δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα που συνδυάζει δύο διαφορετικά στυλ. Αυτός ο συνδυασμός στα έπιπλα κουζίνας προσδίδει στον χώρο μια μοναδική αισθητική. Άλλωστε, ο ρουστίκ χαρακτήρας του ξύλου και η διαχρονική κομψότητα του λευκού γυαλιστερού φινιρίσματος δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στην κουζίνα.

Έπιπλα Κουζίνας
ΚΟΥΖΙΝΑ FINE LACK 521, Nolte Kitchen

Ζεστοί τόνοι με ματ φινίρισμα λάκας

Η σειρά SOFT LACK προσφέρει ζεστές καραμελέ και καφετί αποχρώσεις, με ματ φινίρισμα λάκας, συνδυάζοντας κομψότητα, και ζεστασιά. Αυτές οι αποχρώσεις, άλλωστε, δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς, κάνοντας την κουζίνα το ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Η απόχρωση Caramel δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ η Sepia Brown προσθέτει βάθος και μοντέρνο χαρακτήρα, καθιστώντας την κουζίνα σας το επίκεντρο του σπιτιού. Σε συνδυασμό, δε, με το λευκό χρώμα δημιουργούν ένα κομψό, διαχρονικό και αρμονικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η ζεστή αυτή απόχρωση γίνεται το επίκεντρο και σε αντίθεση με το διαχρονικό λευκό δίνει ζωντάνια και ιδιαίτερη αισθητική. Τέλος, ο συνδυασμός αυτός αποτελεί κορυφαία τάση λόγω της μοναδικής αρμονίας που προσφέρει.

Έπιπλα Κουζίνας
ΚΟΥΖΙΝΑ SOFT LACK 762, Nolte Kitchen

Και οι δύο επιλογές συμπεριλαμβάνονται στην πλούσια χρωματική παλέτα των ματ επιλογών λάκας της Nolte Kitchen. Η σειρά προσφέρει 20 χρώματα και ποικιλία συνδυασμών με ματ φινίρισμα λάκας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας. Είτε προτιμάτε μινιμαλιστικό, κλασικό, είτε παιχνιδιάρικο στυλ, η σειρά αυτή προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, ακόμα και για κουζίνες χωρίς λαβές. Επιπλέον, οι λεπτομέρειες όπως τα πλευρικά πάνελ, σε συνδυασμό με το ματ φινίρισμα λάκας, ολοκληρώνουν το κομψό αυτό αποτέλεσμα. Οι κομψές χειρολαβές MatrixArt προσθέτουν εκλεπτυσμένες πινελιές.

Ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις που φέρνει η Nolte Kitchen με τα έπιπλα κουζίνας


Reset Password