Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

H εταιρία προϊόντων ξύλου Akritas έχει νέα ψηφιακή βιβλιοθήκη

Νέα εποχή, νέες ιδέες, νέα όνειρα, νέες περιπέτειες και νέα, ανανεωμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη της εταιρίας Akritas.

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που θέλουμε να ανανεωθούμε. Θέλουμε να ανανεωθούμε εμείς, αλλά και να ανανεώσουμε τους χώρους. Και για να το κάνουμε πρέπει να έχουμε πολλές επιλογές. Έτσι λοιπόν ήρθε η νέα ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της εταιρίας με προϊόντα μελαμίνης, πάγκους κουζίνας, πορτάκια Akritas. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή.

Επισκεφθείτε την μέσω της σελίδας μας www.akritas.gr και βρείτε όλους τους κωδικούς σε εικόνες υψηλής ανάλυσης. Έτσι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Ψάξτε εύκολα και γρήγορα τα χρώματα από το καναπέ του σπιτιού σας και βρείτε την απόχρωση που θα ταιριάζει στο χώρο σας. Η νέα ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Akritas είναι εύχρηστη. Με μερικά κλικ μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα και γρήγορα. Επιλέξτε τύπο προϊόντος και κατηγορία decor και βρείτε το ιδανικό προϊόν για κάθε εφαρμογή.

Δείτε τα πλήρη αναπτύγματα των decor της Akritas σε μελαμίνες και πάγκους και κατεβάστε τα αρχεία των εικόνων για άψογο αποτέλεσμα στα φωτορεαλιστικά σας σχέδια.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές και στο app της Akritas. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε στο κινητό σας και να έχετε στο κινητό σας εύκολα και γρήγορα.

Reset Password