Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

H Dubai Design Week 2021 “γιορτάζει” τους δημιουργούς του Λιβάνου

Η Dubai Design Week 2021 (8-13/11/2021) ρίχνει τα λαμπερά φώτα της φέτος στους σχεδιαστές, τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες από το Λίβανο. Στο Beirut Concept Store θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους ανεξάρτητα labels και brands που δημιουργούν στην πρωτεύουσα του Λιβάνου τη Βηρυτό.

Το design αυτό αφιέρωμα θα γίνει κάτω από το moto “I left my heart in Beirut“ της Mariana Wehbe, ιδρύτρια και creative director της MWPR που επιμελείται του αφιερώματος. Στόχος της είναι να προσφέρει ένα βιωματικό ταξίδι στην καρδιά της λιβανέζικης desing σκηνής, παρουσιάζοντας την ποικιλομορφία της πόλης, τη γοητεία της και το ταλέντο των ανθρώπων της.

Στο πλαίσιο αυτού οι σχεδιαστές, οι αρχιτέκτονες και οι καλύτεροι κεραμιστές της Βηρυτού θα παρουσιάσουν μια σειρά από αντικείμενα, επιτραπέζια σκεύη και χαρτικά έως βιβλία και μικρά είδη δώρων.

Επίσης κατά την Dubai Design Week στο Marketplace οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν την πλούσια σε γεύση και παράδοση λιβανέζικη κουζίνα, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα που καθρεφτίζουν στοιχεία από την ιστορία και την παράδοση της χώρας.

Το Beirut Concept Store θα φιλοξενηθεί στο Downtown Editions, 8-12/11 2021. Το Marketplace θα πραγματοποιηθεί 12-13/11.

Περισσότερες πληροφορίες: www.dubaidesignweek.ae

Reset Password