Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τεχνητοί Καπλαμάδες Στο Χρώμα Του Ροζ Και Του Ξύλου

Οι Διακοσμητικές Επιφάνειες με Τεχνητοί Καπλαμάδες ALPI Grada που σχεδίασε η διάσημη ντιζάινερ Patricia Urquiola διατίθενται και στην Ελλάδα.

Σε γήινα χρώματα κινείται η επιφάνεια τεχνητού καπλαμά ALPI Grada που σχεδίασε η διάσημη ντιζάινερ Patricia Urquiola για τον οίκο ALPI, αντιπρόσωπος του οποίου είναι στην Ελλάδα η εταιρεία Konstantinidis.

alpi grada επιφάνεια
Διακοσμητική επιφάνεια τεχνητού καμπλαμά Alpi Grada

Το πάνελ ALPI Grada κέρδισε πέρυσι βραβείο στα Archiproducts Awards και ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο ντιζάιν του. Η διακοσμητική επιφάνεια και οι Τεχνητοί Καπλαμάδες διαθέτουν μια μαγική χρωματική παλέτα που καθορίζει και το σχήμα της. Οι τόνοι εναρμονίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργούν μια ισορροπημένη γεωμετρική σύνθεση.

Όπως έχει αναφέρει η σχεδιάστρια Patricia Urquiola, «η ALPI Grada βασίζεται σε ένα πλέγμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλες επιφάνειες, π.χ. σε τοίχους, πάνελ ή στο δάπεδο, σε έπιπλα, στην οροφή. Επομένως μας ενδιέφερε να δώσουμε τα χαρακτηριστικά που έχει το πλέγμα σε ένα υλικό. Στο μοντέλο Grada έχουν δημιουργηθεί αποχρώσεις που διεγείρουν αυτό το παιχνίδι ανάμεσα στη φύση και το τεχνητό κομμάτι».

 

Διακοσμητικά πάνελ Alpi Grada

Διακοσμητικά πάνελ με υπογραφή
Patricia Urquiola

https://www.youtube.com/watch?v=JAYVF5QkPP4

Στις διακοσμητικές επιφάνειες ALPI Grada και συγκεκριμένα στο μοντέλο Pink, οι αποχρώσεις μετακινούνται από το χλωμό στο σκούρο ροζ και στο μπεζ της βελανιδιάς. Υπάρχουν αποχρώσεις του ουδέτερου γκρι, ξύλου της βελανιδιάς και καρυδιάς. Αυτοί οι συνδυασμοί ανοίγουν διάλογο με το φυσικό στοιχείο του ξύλου. Επίσης, κατά την έρευνά τους, η Urquiola και η ομάδα της ALPI εξέτασαν πώς η επιφάνεια αντανακλά το φως, αλλάζει χρώματα, αποκτά σκιές.

Info: Μάθετε περισσότερα για τις διακοσμητικές επιφάνειες ALPI από την εταιρεία Konstantinidis που είναι αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα.

Reset Password