Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Cosy γραφεία με διακοσμητικά πάνελ

Οι διακοσμητικές επιφάνειες που επέλεξαν οι αρχιτέκτονες και ντιζάινερς έδωσαν την αίσθηση άνεσης και κοσμοπολιτισμού σε μια μεγάλη ναυτιλιακή στο Φάληρο.

Η πανδημία ήταν η αφορμή για να δούμε το χώρο εργασίας αλλιώς. Από τη μία μέρα στην άλλη, το σπίτι έγινε το νέο μας γραφείο προσφέροντας την αίσθηση θαλπωρής. Σε τι γραφείο θα ξαναγυρίσουμε, λοιπόν, μετά την ύφεση της πανδημίας; Οι σύγχρονες εταιρείες και τα γραφεία αρχιτεκτονικής και ντιζάιν αφουγκράστηκαν τις ανάγκες των εργαζομένων που επιθυμούν να επιστρέψουν σε ένα χώρο που φέρει και τη δική τους ταυτότητα. Έτσι, το σύγχρονο γραφείο αποκτά και εκείνο μια αίσθηση άνεσης και λιγότερη αυστηρότητα. Ωραίο case study για τον σύγχρονο επαγγελματικό χώρο είναι τα γραφεία μιας ναυτιλιακής εταιρείας στο Παλαιό Φάληρο, έκτασης 930 τμ. Μεγάλο ρόλο στην ανακαίνισή του έπαιξαν οι διακοσμητικές επιφάνειες Cleaf.

Τα διακοσμητικά πάνελ στα νέα γραφεία

Στην ανακαίνιση των γραφείων, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ αυστηρού επαγγελματικού χώρου και χώρου εργασίας μιας κατοικίας είναι εξαιρετικά λεπτή. Η τάση θέλει να σβήνουν τα όρια ανάμεσα στις δύο περιοχές. Το αρχιτεκτονικό γραφείο The House lab ξήλωσε τους ψεύτικους τοίχους και η interior designer Μαρία Κούστα έπαιξε με τα διακοσμητικά πανελ. Ο στόχος ήταν να δοθεί αίσθηση άνεσης, χωρίς να χαθεί ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας μιας μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας.

Ειδικότερα, οι ειδικοί έπαιξαν με τις διακοσμητικές επιφάνειες Cleaf σε τοίχους και έπιπλα, επιλέγοντας γήινα χρώματα, όπως καφέ σε απομίμηση ξύλου, αλλά και πιο ανοιχτόχρωμο μπεζ. Σε κάποια σημεία δε λείπει η πιο βιομηχανική αισθητική με λάμψη βουρτσιστού μετάλλου.

Δείτε τη νέα εικόνα των γραφείων της ναυτιλιακής:

Το διακοσμητικό πάνελ Reflex fa84 προσδίδει τη λάμψη βουρτσιστού αλουμινίου. Χαρίζει την αίσθηση του πολύτιμου μέταλλου.

Διακοσμητικό πάνελ Reflex, Cleaf, «ήσυχη» χρωματική παλέτα και ζεστός φωτισμός.
διακοσμητικά πάνελ γραφείου
Διακοσμητικά πάνελ Okobo και Primofiore, Cleaf.

Η διακοσμητική επιφάνεια Okobo, από ξύλο Paulownia, αποπνέει την κανονικότητα και την ήρεμη ροή των νερών του ξύλου:

διακοσμητικά πάνελ
Διακοσμητικά πάνελ Okobo s163 και s158 στους τοίχους.

Διακοσμητικές επιφάνειες από τη γήινη παλέτα:

διακοσμητικά πάνελ γραφείου
Τα διακοσμητικά πάνελ Okobo και Primofiore, Cleaf, στο γραφείο και τα ντουλαπάκια συνδυαστικά με τα φυτά εσωτερικού χώρου προσδίδουν ισορροπία την ώρα εργασίας.

Διακοσμητικά πάνελ για ιδιωτικότητα:

διακοσμητικές επιφάνειες
Το διακοσμητικό πάνελ Primofiore ua92, Cleaf, δανείζεται στοιχεία από την κατεργασία του δέρματος. Είναι απαλό στην αφή. Ιδανική επιλογή για υπνοδωμάτια και γραφεία.

Προφίλ έργου:
Αρχιτεκτονική μελέτη: The House Lab
Δάφνη Ζωγράφου
Interior design: Μαρία Κούστα
Φωτογράφιση: Λουίζα Νικολαΐδου
Κατασκευή: De Code
Επιλεγμένες επιφάνειες: Cleaf

Info: Οι διακοσμητικές επιφάνειες που χρησιμοποιήθηκαν στην ανακαίνιση διατίθενται από την εταιρεία Kanelli

Reset Password